Юън Макгрегър е руски граф в изгнание в тийзъра на „Джентълмен в Москва“

Юън Макгрегър е в главната роля като граф Александър Ростов в тийзъра на предстоящата осемсерийна поредица „Джентълмен в Москва“.

Шоуто е адаптация на бестселъровия роман на Амор Толвес и ще дебютира в Paramount+ в САЩ на 29 март, преди да излезе по телевизията на 31 март.

Премиерата на поредицата ще бъде достъпна и в Канада, Обединеното кралство, Австралия, Латинска Америка, Италия, Германия, Швейцария, Австрия, Южна Корея и други региони през следващите месеци.

В тийзъра Макгрегър представя граф Ростов, който се оказва в затруднено положение след Руската революция. Спасен от незабавна екзекуция, той е заточен в стая в луксозен хотел и заплашен със смърт, ако напусне. Докато годините минават, а Ростов е принуден да живее в ограниченото пространство, той открива нови връзки и емоции, изграждайки живот в рамките на стените на хотела.

Актьорският състав е звезден и включва Мери Елизабет Уинстед, Алекса Годал, Джон Харис и Фехинти Балугин. Поддържащият актьорски състав е с участието на Леа Харви, Пол Реди, Джон Хефърнан, Лийс Салим, Бьорн Хлинур Харлалдсон, Ди Айлуалия, Анастасия Хиле, Даниел Серкейра, Лиа Балмфорт, Били Гадсън и Беу Гадсън.

„Джентълмен в Москва“ е продуциран от Lionsgate Television в сътрудничество с Paramount. Бен Ванстоун (All Creatures Great and Small, The Last Kingdom) е изпълнителен продуцент и шоурънър на сериала, който е първата продукция от сделката на Lionsgate с Tom Harper’s Popcorn Storm Pictures.

Harper, Шарин Хуф, Панчо Мансфийлд, Муун Ривър ТВ’с Ксавие Маршанд и авторът на романа Толвес са изпълнителни продуценти. Сам Милър (Surface, I May Destroy You, Luther) режисира избрани епизоди и е изпълнителен продуцент, заедно с Сара О’Горман, която също режисира.