Connect with us

МАРШРУТИ

Wizz Air въвежда чатбот за обслужване на клиенти във Facebook Messenger

Публикувано

на

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, обяви, че нейният виртуален асистент – чатботът Aмелия, вече е достъпен и във Facebook Messenger, за да могат пътниците бързо и лесно да получават полетна информация и да управляват резервацията си.

Кръстен на Амелия Еърхарт (първата жена авиатор, прелетяла самостоятелно Атлантическия океан), чатботът на Wizz Air във Facebook Messenger е най-новият канал, който клиентите могат да използват за въпроси относно своите резервации, статус на полети и продукти и услуги на Wizz Air. Клиентите просто трябва да изпратят директно съобщение на страницата на Wizz Air във Facebook или да потърсят Wizz Air в Messenger. Чатботът е достъпен и на няколко страници на сайта на авиокомпанията wizzair.com на английски, италиански и немски език и е най-бързият и лесен начин да получите отговори директно от Wizz Air.

Андраш Радо, говорител на Wizz Air Group, каза: „С удоволствие представяме един нов начин за нашите клиенти да се свържат с нас за резервации, информация за полети и за повече подробности относно продуктите и услугите ни, докато продължаваме да инвестираме в автоматизирането и дигитализацията на нашите услуги с цел осигуряване на висока потребителска удовлетвореност. Чатботът ни във Facebook Messenger предоставя бърз и лесен начин за клиентите да получават информация за техните полети и да управляват пътнически детайли, като например да направят промяна на тяхната резервация, да проверят статуса на полета си и да добавят багаж към резервацията. Wizz Air планира тепърва да разширява възможностите на Амелия и да услеснява клиентите с нарастващ избор от опции за самообслужване.“

Продължи да четеш
Advertisement BeFunky-Design
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

НАЙ-ЧЕТЕНИ