Connect with us
Viasat Nature_Life First Steps_PATRICK ARYEE

СЛЕД РАБОТА

Viasat Nature със специални уикенди за Деня на Земята и рождения ден на Сър Дейвид Атънбъро

Не пропускайте маратона за Деня на Земята на най-интересните поредици по Viasat Nature на 20, 21 и 22 април.

Viasat Nature със специални уикенди за Деня на Земята и рождения ден на Сър Дейвид Атънбъро

Впускаме се в пролетния сезон с „Живот: Първи стъпки“ от 19:05 в събота, 20 април,  преди да се потопим в случилото се преди нас на планетата с „Големи зверове: Последният гигант“  – в събота в 21:55 часа –  и „Тиранозавър Рекс в нова светлина“ – на 21 април, неделя, от 16:35 часа.

Вижте също „Един ден от живота на Земята“, преди да покажем „Вулканите: Разруха и съзидателност“ – на 22 април от 16:20 часа в три поредни епизода, както и три епизода на „Свирепа Земя“ – на 22 април, понеделник от 18:50 часа.

Отбелязваме рождения ден на Сър Дейвид Атънбъро всяка неделя през май от 5 май.

За да чества рождения ден на Сър Дейвид Атънбъро, този май Viasat Nature представя най-доброто от най-обичания британски телевизионен водещ.

Насладете се на  „Галапагос“ – на 5 май от 17:30 часа, „Микро чудовища“, „Големият бариерен риф на Дейвид Атънбъро“ – на 5 май от 15:40 часа, и влезте зад кулисите с „Как е направен „Големият бариерен риф на Дейвид Атънбъро“ – на 12 май от 16:45 часа.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

565
Confirmed
22
Deaths
42
Recovered

София В момента

Новини от СЛЕД РАБОТА