Трилър вечери по AMC през февруари

LUKE WILSON and KATE BECKINSALE star in Screen Gems' VACANCY.

Очаквайте трилър вечери по AMC през февруари

През февруари AMC ще предложи на зрителите си вълнуващи вечери с приковаващи пред екрана трилъри! Очаквайте атрактивни трилър истории със звезди като Джон Траволта, Брус Уилис, Стивън Дорф, Скот Адкинс, Томи Лий Джоунс, Бенисио дел Торо, Уилям Дефо, Итън Хоук, Джейсън Флеминг, Жан Рено, Пол Бетани, Денис Куейд, Пол Уокър, Джеръми Ренър, Едуард Нортън, Рейчъл Уайз, Джон Кюсак, Кейт Бекинсейл и др.

Филмът на режисьорите Майкъл и Питър Спириг „Воини на светлината“ (САЩ/ Австралия, 2009) отвежда в 2017 година, когато чума превръща повечето земни жители във вампири. Опитвайки се да преодолее проблема с все повече намаляващото количество човешка кръв, новата доминираща раса прави план за своето оцеляване. Но изследовател, който успява да избегне заразата, се опитва да спаси човечеството… Научнофантастичния трилър с участието на Уилям Дефо, Итън Хоук, Исабел Лукас и Сам Нийл можете да гледате тази вечер в 23.00 ч.

Екшън трилъра на режисьора Уилям Фридкин „Преследваният“ (САЩ, 2003) можете да гледате на 3 февруари в23.00 ч. Арън Халам е войник от американските спецчасти, изпратен на служба в Косово през 1997 г. Жестокостите, на които става свидетел там, имат опустошаващ ефект върху неговата психика и ще са в основата на ужасяваща психическа метаморфоза… Шест години по-късно при еднакви обстоятелства четирима ловци са убити по особено жесток начин от убиец, който всява страх с хладнокръвната си методичност и професионализъм. Разследващият екип на ФБР търси помощ от пенсионирания лейтенант Бонъм, защото убиецът е неговият най-добър ученик и ветеранът е единственият, който може да го спре… В ролите ще видим ще видим Томи Лий Джоунс, Бенисио дел Торо и Кони Нилсен.

На 4 февруари в 23.30 ч. екшън трилърът „Нещастния случай“ (Великобритания, 2018) със Скот Адкинс, Рей Стивънсън и Ашли Грийн ще ви срещне с Майк Фалън, наречен „Нещастния случай“ – студенокръвен убиец, най-добрият в това, което прави. Но когато негов близък е въвлечен в подземния свят на Лондон и убит от собствените му хора, Фалън е принуден да изостави живота, който познава, за да намери отговорните за това и да ги накара да си платят.

На 9 февруари в 21.30 ч. екшън трилърът на режисьора Джонатан Мостоу „Двойници“ (САЩ, 2009) ще ви отведе в един идиличен свят, в който няма престъпност, болка и страх и в който хората живеят живота си от разстояние, в безопасността на собствените си домове, чрез роботи-двойници, които са физически съвършени механични репродукции на тях самите. Но след години на идилия убийство разтърсва тази утопична картина и агентът на ФБР Гриър открива огромна конспирация. Той трябва да остави двойника си, за да рискува живота си за разкриването на мистерията… В главната роля ще видим Брус Уилис, а в останалите – Рада Мичъл, Розамунд Пайк, Джеймс Кромуел, Винг Раймс и др.

В екшън трилъра „Страх от дълбините“ (САЩ/ Канада, 1998) с Трийт Уилямс, Фамке Янсен, Джейсън Флеминг и Кевин О`Конър на 16 февруари в 21.15 ч. от морските дълбини се надига кошмар, невиждан от никого досега. Когато безмилостна банда пирати атакува най-луксозния пътнически лайнер в света, те откриват, че на борда няма пасажери. Учудването на нападателите скоро преминава в истеричен ужас, защото те все пак съвсем не са сами. Нещо зловещо се мярка в сенките – човекоядни твари са излезли от морската бездна и издебват един по един новодошлите на борда на прокълнатия кораб….

Екшън трилърът „Райският град“ (САЩ, 2022) ще ви отведе в дебрите на хавайския престъпен свят на 19 февруари в 21.35 ч. заедно с Джон Траволта, Брус Уилис, Стивън Дорф, Блейк Дженър, Прая Лъндбърг и др. Ловец на престъпници е застрелян и всички го мислят за мъртъв, след като изчезва във водите на Мауи. Синът му, бившият му партньор и местна следователка поемат на път в търсене на неговите убийци…

Екшън трилъра „Пурпурните реки 2: Ангели на Апокалипсиса“ (Франция/ Италия/ Обединеното кралство, 2004) можете да гледате на 20 февруари в 23.00 ч. В манастир в Лотарингия монах заковава разпятие в каменна стена и от нея бликва кръв…  Зад стената е открит труп. Разследвайки случая, комисар Пиер Ниеманс подозира, че може би не става дума за обикновено убийство. Оказва се прав. Следват други убийства и едва ли е съвпадение, че всяка жертва носи името на един от учениците на Христос… „Пурпурните реки 2“ е продължение на филма „Пурпурните реки“ от 2000 г. Режисьор е Оливие Даан, а в ролите ще видим Жан Рено, Беноа Мажимел, Кристофър Лий и Джони Холидей.

Свръхестественият трилър екшън „Легион” (САЩ, 2010) на режисьора Скот Стюърт ще ви държи в напрежение до самия финал на 21 февруари в 23.00 ч. Господ губи вярата си в хората и решава да унищожи цялото човечество, като изпраща легион от ангели, които да предизвикат настъпването на апокалипсиса на Земята… В ролите ще видим Пол Бетани, Денис Куейд, Лукас Блек, Тайрис Гибсън, Адриан Палики, Кейт Уолш и др.

На 23 февруари в 23.00 ч. можете да гледате напрегнатия психологически трилър “Убиец на пътя” на режисьора Джон Дал, в който главните роли са поверени на Стийв Зан, Пол Уокър и Лили Собиески. Всичко започва с шегата на двама братя по местното радио с мистериозен шофьор на камион, познат с радиопсевдонима “Ръждивия пирон”. Първоначално всичко изглежда като безобидна шега с непознат човек, но много бързо нещата излизат извън контрол. Младоците, пътуващи към любимата на единия, попадат в полезрението на маниакален убиец – психопат, който е твърдо решен да им отмъсти за шегата…

Екшън трилъра „Наследството на Борн“ (САЩ/ Япония, 2012) на режисьора Тони Гилрой с участието на Джеръми Ренър, Едуард Нортън, Рейчъл Уайз, Оскар Айзък, Стейси Кийч, Скот Глен, Джоан Алън и Албърт Фини очаквайте на 24 февруари в 21.00 ч. Не пропускайте още една вълнуваща и изпълнена с напрежение история от поредицата филми за Джейсън Борн. Новият герой е Арън Крос, чийто живот е заплашен от събитията, разказани в първите три филма…

На 25 февруари в 23.00 ч. криминалният трилър „Гарванът“ (копродукция, 2012) с Джон Кюсак, Люк Евънс, Оливър Джаксън-Коен и Алис Йив отвежда в средата на 1800 г. и проследява последните събития около живота на поета Едгар Алън По. По улиците на Балтимор вилнее вманиачен убиец, имитиращ историите на автора и превръщащ фиктивните убийства, описани от него, в кървава реалност. Скоро самият Едгар Алън По получава бележка, в която се казва, че неговата любима е следващата мишена…

Трилърът на режисьора Нимрод Антал „Свободни стаи“ (САЩ, 2007) ще ви прикове пред екрана на 29 февруари в 23.00 ч. Когато колата на Дейвид (Люк Уилсън) и Ейми Фокс (Кейт Бекинсейл) се разваля в средата на нищото, те са принудени да прекарат нощта в усамотен мотел, а единственото им забавление е телевизорът – докато не разбират, че нискобюджетните филми, които гледат, са снимани в тяхната стая. Заплашвани от скрити камери, които улавят всяко тяхно движение, и попадащи в капана на стаи, коридори и подземни тунели, Дейвид и Ейми трябва да се борят за живота си преди да са се превърнали в следващите видеожертви…