Студенти от ВУЗФ посетиха Investor Media Group

Водещи от малкия екран представиха работния процес в медия пред 20 студенти от университета.

На 16 януари Investor Media Group отвори своите врати и посрещна 20 студенти от специалност „Дигитален маркетинг“ във Висшето училище по застраховане и финанси – ВУЗФ.

Медийната група срещна бакалаври и магистри с любими телевизионни лица от Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria и им даде възможност да се потопят в магията и динамиката на журналистиката.
Водещите на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR – Мария Константинова и Виктор Дремсизов, показаха на студентите как преминава телевизионният процес зад кадър и разведоха младите из студиото на телевизията.

Разходката продължи през апаратната и студиото на Blооmberg TV Bulgaria, където Роселина Петкова, водеща на предаванията Made in Green и „Чиста енергия“ и Ивайло Лаков, главният редактор и водещ на бизнес телевизията, насочиха вниманието на студентите към правата на словото, свободната журналистика и често срещани практики в работата в медия.
Представителите на Висшето училище и финанси научиха малко повече и за работата в рекламна агенция с помощта на екипа на рекламната агенция Brand New Ideas, които разказаха на присъстващите какъв е работният процес и какви са предизвикателствата при популяризиране и развиване на положителен имидж на водещи компании в България.