S.W.A.T.: Сбогом, Джим Стрийт?

Епизодът е пълен с емоции, обрати и евентуално сбогуване с любим герой.

Последният епизод на S.W.A.T. е изпълнен с емоции, обрати и евентуално сбогуване с любим герой.

Епизодът се фокусира върху Джим Стрийт (Alex Russell), който тренира офицери от S.W.A.T. в Лонг Бийч. Когато двата екипа се обединяват, за да се справят с опасен мотоциклетен клуб, Стрийт се оказва в центъра на екшъна.

През целия епизод става все по-ясно, че Стрийт може да се сбогува с Лонг Бийч. Той говори за това как е “сърфирал на дивана” преди да се присъедини към екипа, и как е обвинявал града за проблемите си. Сега той осъзнава, че това се е променило и се чувства “у дома си” с 20-ти екип.

В емоционален момент Джоунс (Brian Letscher) е прострелян с бронебоен куршум. Преди това той вижда потенциала на Стрийт като лидер и го насърчава да докаже стойността си.

След стрелбата Стрийт поема ръководството на екипа от Лонг Бийч. Той се свързва с младши офицер, Карни, като му говори за собствения си труден път и за важността на изграждането на силен екип.

Епизодът завършва с несигурност за бъдещето на Стрийт. Дали ще остане в Лонг Бийч или ще се премести на друго място?

Този епизод е емоционално пътуване за феновете на S.W.A.T. Остава да видим какво ще се случи с Джим Стрийт, но едно е сигурно: той е оставил трайна следа в екипа.