С три премиерни ленти започва шестата седмица с криминални мистерии по KINO NOVA

Зрителите ще могат да гледат специалната селекция от филмови предложения с неочакван край всеки делничен ден от 18:00 ч.

Интригуващи загадки и интересен сюжет ще предложат на зрителите заглавията от специалната селекция от криминални мистерии по KINO NOVA следващата седмица. Стартът в понеделник ще даде премиерният за България филм „Убийствен остров“ (5 февруари). Вдъхновената от истински събития история се завърта около две млади жени, нападнати по време на къмпинг, от който само едната успява да се измъкне жива. Когато паметта й започва да се връща, докато се възстановява в луксозния островен дом на родителите си, героинята открива, че мрачното дело е много по-дълбоко, отколкото някога си е представяла. 

Във вторник (6 февруари) от 18:00 ч. е ред на още една интригуваща филмова поредица за мистерии„Дароу и Дароу“. Създадената от Фиф Сътън лента е с участието на Кимбърли Уилямс в ролята на идеалистичната адвокатка Клеър Дароу и Том Кавана в ролята на Майлс Страсбърг, помощник-окръжен прокурор. Когато близък приятел е осъден за кражба от магазин за скъпи бижута, Клеър ще даде всичко от себе си, за да може справедливостта да възтържествува. В сряда (7 февруари) е ред за нова доза приключения с „Дароу и Дароу: Музикално убийство“, в който едно просто предложение за правен съвет се превръща в най-голямото предизвикателство в адвокатската кариера на Клеър Дароу. Работейки рамо до рамо с Майлс, адвокатката се заема да разкрие истината зад престъпление, в което главен заподозрян е сестрата на Майлс – Фийби.

Четвъртък (8 февруари) идва с още едно премиерно предложение – „Семеен лабиринт“. Амелия и нейния син Рекс се местят в богат квартал след провала на бизнеса на съпруга й и последвалата му смърт. Докато двамата се опитват да свикнат с бляскавия нов свят, Рекс започва да се среща с Дарла, към която Амелия веднага се привързва. Шокиращо обвинение от младото момиче променя ситуацията и майката трябва да реши на кого да се довери – на сина си, на Дарла или на собствените си инстинкти.

Краят на работната седмица ще донесе нови загадки и мистерии в дебютния за българския ефир филм „Тайната на острова“. Когато Ашли и съпругът й Майк пристигат на отдалечен остров за мечтана ваканция, те се надяват да се сближат отново и да възстановят брака си. Всичко изглежда върви добре, докато на брега на морето не се появява тялото на изчезнала жена. Решена да разбере кой е отговорен за убийството, героинята поема на мисия в търсене на истината и разкрива мрежа от измами, която включва повече от един местен жител.