Рекордьори на „Гинес“ с неповторими истории по Da Vinci

Присъединете се към рекордьорите на „Гинес“, докато се опитват да счупят най-новите си рекорди и споделят изненадващите, вдъхновяващи и забавни истории за онова, което ги е отвело до върха.

Кое е „неповторимото“, което правиш по-добре от всеки друг? Запознайте се със сензациите, които превърнаха своето „неповторимо“ в рекорд на „Гинес“.

Очаквайте оригиналната продукция на Da Vinci и Guinness World Records „Неповторимо“, в която 26 носители на световния рекорд „Гинес“ повдигат завесата към своите удивителни постижения, разкривайки „едно неповторимо нещо“, което ги е изстреляло към величието. От спортисти до артисти, от новатори до предприемачи, от медийни сензации до ловки животни – ще се изненадате по какъв странен и прекрасен начин се появяват шампиони. Гледайте „Неповторимо“, за да изследваме заедно тайните на успеха – от 4 март, всеки делничен ден в 18.00 ч. по Da Vinci!

Виола Бранд е артистична колоездачка от Германия, която държи рекорд на „Гинес“ за най-много завъртания на 360 градуса, стоейки на кормилото на велосипед за една минута. Тя ще разкаже как и колко се е въртяла на кормилото на велосипеда си, за да счупи световния рекорд. Вижте и рекордните футболни умения на известния футболен фрийстайлър Лаура Биондо – носител на много рекорди на „Гинес“, включително този за най-много трикове с футболна топка за една минута. Чинонсо Ече и неговият треньор също ще демонстрират феноменални футболни умения в свободен стил, защото са носители на световен рекорд на „Гинес“. Воинът нинджа Джими и фитнес маниакът Алекс разкриват как са постигнали рекорда на „Гинес“ за най-много последователни двойни лицеви опори, докато си дават пет! Мощното дуо споделя какво е необходимо, за да работиш успешно в екип. Алън Силва държи рекорда на „Гинес“ за най-много завъртания на 360 градуса с главата надолу за една минута. Той разкрива как е постигнал наистина грациозни изпълнения и как е счупил световен рекорд с акробатичните си умения. Акробатът Бонетикс използва свръхчовешките си способности и поставя световен рекорд на „Гинес“ за най-бързо ходене на 10 метра на ръце с крака зад главата – вижте някои от най-емблематичните му движения.

Братя Гианг демонстрират как са използвали невероятните си циркови умения, за да постигнат рекорд на „Гинес“ за най-бързо изкачване и слизане със завързани очи от издигната платформа, докато балансират на главата на другия. Дашан Морис II държи рекорда на „Гинес“ за най-много уловени с една ръка топки по американски футбол за една минута. Той споделя повече за любовта си към американския футбол и показва някои наистина отлични умения с топката. Рекордьорът на Гинес и опитен майстор на бойните изкуства Виспи Каради разкрива какво е необходимо, за да станеш най-добрия, и демонстрира някои движения в бойните изкуства и техники за самозащита. Лиза и Крис Питман пък са семейна двойка, която държи рекорда на „Гинес“ за най-много бетонни блокове, разбити за 30 секунди от смесен екип от двама души. Двойката споделя какво е необходимо, за да счупиш рекорд. Шампионът по карате Кевин Бергкуист демонстрира своите умения за постигане на световни рекорди и учи на увереност и позитивност. Бившата състезателка по фигурно пързаляне и ховърборд професионалист Бианка Чиоцирлан разказва как е станала най-добрата в света, като е направила 45 пируета на ховърборд за 30 секунди. Рекордьорът на „Гинес“ Флориан Колер, известен още като “Отровата”, демонстрира прецизните си умения за трикови удари в билярда и споделя ключа към успеха си. Хокейният вундеркинд Кейдън Галатюк разкрива как е използвал прецизността си, за да постигне световния рекорд на „Гинес“ за най-много хокейни шайби, ударени в мишена за една минута.