Pokémon Sleep – играй докато спиш

През 2020 г. ще се появи на пазара нова игра, наречена Pokémon Sleep, при която сънят ще се отразява на геймплея.

Според Pokémon, целта на иновацията е да даде на играчите причина да бъдат радостни, че се събуждат сутрин, информира The Verge. Компанията си партнира с Nintendo във връзка с ново устройство за проследяване на съня, наречено Pokémon Go Plus +, което ще се свърже с популярната мобилна игра, която ще получава актуализации на геймплея, проектирани от съня и почивката.

Новата облачната услуга, която презентираха от компанията, се нарича Pokémon Home и позволява на потребителите да събират всичките си заловени чудовища от различни игри на едно място. В началото на 2020 г. ще бъде налична за iOS, Android и Switch и ще се свърже с широк спектър от съвременни покемонови заглавия, включително Pokémon Go, Pokémon Let’s Go, предстоящия Sword и Shield, както и предишната 3DS облачна платформа Pokémon Bank. Ще може да се използва не само за управлението на уловените покемони, но и при пазаруване.

Също така по време на събитието беше разкрита нова версия на Detective Pikachu, играта Nintendo 3DS. „Детайлите на тази игра са все още загадка“, заявяват от компанията. Междувременно, франчайзът се разширява и в Китай с първото си официално издание в страната – нова версия на безплатната игра RPG Pokémon Quest в партньорство с китайския интернет гигант Netease. Следващата мобилна игра от поредицата, създадена в партньорство с DeNA, се нарича Pokémon Masters и ще включва много от най-забележителните треньори, включени в миналите мачове на покемоните.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *