Pavell&VenciVenc’, Михаела Маринова и магическо шоу ще завладеят Paradise Center

На 20 април центърът на модата и развлеченията, който скоро отпразнува своя шести рожден ден – Paradise Center, е подготвил за всички свои посетители незабравимо изживяване с уникална смесица между музика и магия.

Точно в 20:00ч. в събота The Joker и Дани Белев ще завладеят сцената със своето магическо шоу, следвайки максимата на всеки илюзионист: „Колкото по-отблизо гледате, толкова по-малко ще видите“.

Програмата на маговете включва фокуси на световно ниво, които гарантират да оставят всички в публиката без думи. Дани Белев ще изпълни 5 впечатляващи номера, като в един от тях ще се включат и хора от публиката. Изчезване и появяване, левитация, метаморфоза са само част от илюзиите, на които публиката ще стане свидетел.

Валери Иванов, известен под псевдонима The Joker, също е подготвил невероятно шоу. Той винаги успява да привлече вниманието на публиката със своите иновативни изпълнения. The Joker е сред изпълнителите на нестандартни и екстремни номера като „Busflight”, ходене по стена, освобождаване от усмирителна риза под вода в открито море.

Зрелищното шоу в Paradise Center ще зарадва гостите си и с много музика и танци. На водна сцена на ниво 0, истинско нашествие от музикални звезди ще вдигне градусите на доброто настроение.

Идолите на младото поколение Pavell&VenciVenc’ и Михаела Маринова ще превърнат съботната вечер в истински празник, изпълнявайки някои от своите най-големи хитове, сред които „Очи в очи“, „Листата падат“ и „Хавана“.

Paradise Center отправя покана към всички свои малки и големи приятели да се присъединят към звездното шоу на любимото място за пазаруване и прекарване на свободното време в столицата, което стана още по-предпочитано място, след дългоочакваното откриване на супермаркет BILLA и новооткрития и впечатляващ пасаж на ниво -1. Музикалните звезди, които ще се присъединят към празника, за да изпълнят зареждащите си парчета, в комбинация с магията на илюзията гарантират да направят съботната вечер незабравима.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *