Sunday, May 26, 2019
Всичко, което ти трябва!


Pavell&VenciVenc’, Михаела Маринова и магическо шоу ще завладеят Paradise Center

Търговският център, който скоро навърши 6 години, кани всички свои посетители на зрелищно шоу

By Росен Димитров , в СЛЕД РАБОТА , на 20.04.2019 Етикети:,


На 20 април центърът на модата и развлеченията, който скоро отпразнува своя шести рожден ден – Paradise Center, е подготвил за всички свои посетители незабравимо изживяване с уникална смесица между музика и магия.

Точно в 20:00ч. в събота The Joker и Дани Белев ще завладеят сцената със своето магическо шоу, следвайки максимата на всеки илюзионист: „Колкото по-отблизо гледате, толкова по-малко ще видите“.

Програмата на маговете включва фокуси на световно ниво, които гарантират да оставят всички в публиката без думи. Дани Белев ще изпълни 5 впечатляващи номера, като в един от тях ще се включат и хора от публиката. Изчезване и появяване, левитация, метаморфоза са само част от илюзиите, на които публиката ще стане свидетел.

Валери Иванов, известен под псевдонима The Joker, също е подготвил невероятно шоу. Той винаги успява да привлече вниманието на публиката със своите иновативни изпълнения. The Joker е сред изпълнителите на нестандартни и екстремни номера като „Busflight”, ходене по стена, освобождаване от усмирителна риза под вода в открито море.

Зрелищното шоу в Paradise Center ще зарадва гостите си и с много музика и танци. На водна сцена на ниво 0, истинско нашествие от музикални звезди ще вдигне градусите на доброто настроение.

Идолите на младото поколение Pavell&VenciVenc’ и Михаела Маринова ще превърнат съботната вечер в истински празник, изпълнявайки някои от своите най-големи хитове, сред които „Очи в очи“, „Листата падат“ и „Хавана“.

Paradise Center отправя покана към всички свои малки и големи приятели да се присъединят към звездното шоу на любимото място за пазаруване и прекарване на свободното време в столицата, което стана още по-предпочитано място, след дългоочакваното откриване на супермаркет BILLA и новооткрития и впечатляващ пасаж на ниво -1. Музикалните звезди, които ще се присъединят към празника, за да изпълнят зареждащите си парчета, в комбинация с магията на илюзията гарантират да направят съботната вечер незабравима.