Новият секссимвол на българското кино и Кралят на рока влизат в „Черешката на тортата“

Смехът ще е неизменен спътник в седмицата на новите приятелства и кулинарните шедьоври
– от понеделник до петък по NOVA

Вкусно, позитивно и много забавно ще бъде следващата седмица в „Черешката на тортата“ – всеки делничен ден, от 20:00 ч.

В кулинарната надпревара се впускат новият секссимвол на българското кино – Владимир Зомбори, актрисата, която не се плаши от провокации – Анелия Луцинова, носителката на титлата „Мисис България“ – Милена Шаркова, българският Елвис Пресли – Цецо Елвиса и телевизионната водещата, на която се доверяват дори в CNN – Диана Радева.

Те ще готвят с любов и отношение към храната, но няма да липсват и изненади, а кой ще спечели признанието на шеф Иван Манчев, ще стане ясно в петък.

Лентата за седмицата ще пререже актьорът Владимир Зомбори. В понеделник (29 януари) от 20:00 той ще готви с душа и без претенции, а мотото на вечерта ще бъде „просто и вкусно“. Актьорът от трупата на Малък градски театър „Зад канала“ ще поднесе на гостите си семпло, но вкусно меню, обогатено с истории от студентските години. Могат ли да готвят съвременните мъже и какви оценки ще получи първият домакин за седмицата, не пропускайте в „Черешката на тортата“.

Във вторник (30 януари) под прожекторите ще застане актрисата, която може да изиграе почти всичко – Анелия Луцинова. Тя ще готви със звезден помощник – актьорът Деян Ангелов. Артистичната домакиня ще впечатли с вегетарианско меню и персонална изненада за всеки гост. Ще се превърне ли вечерята в комедия от грешки, или напротив? Предстои да разберем.

Пътешествие с вино и храна през различни части на България очаква зрителите в сряда (31 януари) с класната вечеря на Милена Шаркова. Носителката на титлата „Мисис България“ ще вкара в менюто си много оригинални идеи, а в амбициозното готвене ще й помага нейната дъщеря. Представянето на домакинята ще смае компанията. На финала, родопска гайда ще огласи вечерята.

От България, в четвъртък зрителите ще се пренесат в Азия с тематичното фюжън меню на Цецо Елвиса, който ще върти плочата на доброто настроение и вкусната храна. Най-популярният български имитатор на Елвис Пресли ще покаже специалния си автомобил и ще разкрие защо е почетен гражданин на Мемфис, където е роден Kралят на рока. Гостите ще останат изненадани от неочакван кулинарен завой, а домакинът ще ги посрещне по кимоно. Смехът и доброто настроение ще бъдат в огромни дози. Зрителите ще се убедят в това в четвъртък (1 февруари) от 20:00 ч.

Последната изненада за седмицата ще поднесе красивата телевизионна водеща Диана Радева, която е двукратен носител на приза за езикова култура на Софийския университет. Журналистката ще готви със сърце и душа в петък (2 февруари). Тя ще отвори вратите на дома си, където почетно място заемат книгите. Диана Радева ще приготви интересно концептуално меню с веган версии на традиционни рецепти. Мъжете ще ядат месо, а за дамите ще има здравословна изненада, а десертът ще бъде световна класика – мини вариант на торта “Павлова”. Един от гостите ще направи интересно откритие в храната, а консумацията ще върви ръка за ръка с информацията.

Ще надвие ли хладнокръвието страстта? И кой ще спечели титлата „Най-добър домакин“ през следващата седмица, не пропускайте от понеделник до петък, в 20:00 ч. по NOVA.