Netflix пуска първия си подкаст

Daybreak

Netflix се впуска и в света на подкаста. Това стана ясно, след като компанията нареди спин-оф продукция на новия си сериал Daybreak. Общо 10-те епизода бяха излъчени на платформата на 24 октомври.

Те се фокусират върху група гимназисти, които са оставени да управляват пустошта, в която се е превърнал света, след като възрастните са станали безмозъчни зомбита.

Спин-оф продукцията пък проследява именно децата. Тя носи името The Only Podcast Left и ще се състои от 6 епизода, чийто сценарий продължава да следи темите от Daybreak.

Те са група деца, които са оцелели от апокалипсиса използвайки своите умения да инсталират камери и да шпионират враждуващи племена из цялата долина.

И сега те правят шоу за това, докато жонглират и със собствената си лична драма и се опитват да останат живи“, гласи част от синопсиса на подкаста, който вече е наличен в Spotify.

“Netflix са страхотен творчески партньор. Когато ни помолиха да направим сценария на подкаста от света на Daybreak, ние им отговорихме с възможно най-откачената идея, за която можехме да се сетим. Те дори не мигнаха. Даже се развълнуваха повече от това, което искахме да създадем“, обясняват пред Variety продуцентите на сериала.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *