Нет Инфо с ново модерно подкаст студио

То става дом за над 10 различни подкаст поредици, разработвани от дигиталните, радио и печатни медии в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп.

Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо създаде ново модерно студио за подкаст продукции. В него ще бъдат снимани над 10 различни по жанр поредици, разработвани от дигиталните, радио и печатни медии в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп.

Подкаст студиото разполага с иновативно оборудване и високотехнологични възможности за създаването на разнообразно и атрактивно за аудиторията аудио-визуално съдържание.

В студиото са създадени над четири индивидуални пространства за снимки, разработени според специфичните нужди на всяка една от продукциите. С мисъл за първокласното преживяване на зрителите, е инкорпорирана специална технология, която позволява епизодите да бъдат излъчвани на живо в платформите YouTube, Vbox7, Facebook и други. Целта е да бъде скъсена връзката между създателите на съдържание и почитателите на подкастите.

Утвърдените и предпочитани подкаст продукции, за които новото студио ще стане дом, саThe Voice Cast”,Тройка по никое време”, “VIP зона”, “Ох, на мама Podcast”, “Доктор Здраве”, “МачКаст”, а също и “Лигата на джентълмените” на спортния журналист Борислав Борисов, който бе отличен с първо място в рамките на шестото издание на конкурса “Сайт на годината” в категорията “Подкаст”.

В портфолиото на Нет Инфо влиза и официалният подкаст на “Игри на волята” – “След игрите”, който постигна забележителни резултати през есенния сезон. Кои са новите интригуващи подкасти, които ще изненадат тази пролет, зрителите ще разберат съвсем скоро.