Connect with us
philips

ЛЮБОПИТНО

MMD пуска интерактивния дисплей Philips

Лесният за използване тъч монитор Philips 222B9T, който подобрява производителността, ще бъде наличен след средата на април.

MMD пуска интерактивния дисплей Philips

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори анонсира пускането на модела Philips 222B9T – 22-инчов LCD монитор със SmoothTouch. Снабден с капацитивна 10-точкова тъч технология, стилус, защита IP54 срещу прах и вода, широк набор от конектори и гъвкава стойка за лесно пренасяне, този универсален монитор представлява висококачествено и функционално решение за магазини, точки на продажба (POS), забележителности (POI), хотели, ресторанти и образователни учреждения.

Интерактивност без усилия

Philips 222B9T Touch Monitor осигурява плавно и просто интерактивно взаимодействие, благодарение на напредничави технологии като SmoothTouch, която гарантира естествена обратна връзка, осигурена от projected capacitive (PCAP) 10-точкова тъч технология, която позволява писане с 10 пръста, споделяне на проекти със състуденти или интерактивни игри с много играчи. Снабден с усъвършенствана IP54 защита срещу допир, вода и прах, този монитор е готов за интензивна употреба в широк набор от среди.

Върхово качество на картината

Със своя 16:9 Full HD дисплей Philips 222B9T предлага на потребителите зрително удоволствие от кристалните детайли, оптималната яркост и искрящите цветове, които създават реалистични изображения. В допълнение, технологията Philips SmartContrast за автоматична настройка на цветовете и интензивността на подсветката цели постигане на възможно най-добре изглеждащи изображения, независимо дали става дума за снимки, видео или игри. Тази иновативна функция включва и удобен Economy режим, който спомага за постоянно намаляване на потреблението на енергия.

Комфорт и свързаност

Philips 222B9T е проектиран с мисъл за комфорта на потребителя. Покритието на екрана против отблясъци, LowBlue режимът и технологията Flicker-Free дават оптимална картина, а стойката Philips SmartStand предлага структура под формата на буква Z, която позволява на потребителите да повдигат, спускат и накланят екрана до позицията, която им подхожда най-добре. Свързаността също е ключово предимство на модела, което предлага на потребителите удобството на множество входове като VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 и HDMI 1.4, както и скоростта, и мощта на USB 3.1.

Лесният за използване тъч монитор Philips 222B9T, който подобрява производителността, ще бъде наличен след средата на април на препоръчителна цена от 529 лв. с ДДС.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от ЛЮБОПИТНО