LG представи OLED Gallery телевизорите си

Когато изкуството и технологиите вървят ръка за ръка, значи със сигурност пред нас стои един от най-впечатляващите модели телевизори от LG – Gallery Design. Компанията е пионер в налагането на иновативни технологии и революционни дизайни за своите продукти, съсредоточени не само в удовлетворяването на всяка нужда на потребителите, но с голям фокус и върху естетиката и допълването по изящен и модерен начин на интериорното пространство.

OLED Gallery телевизорите на LG са един от най-мощните посредници за съвременното изобразително изкуство, както и перфектният завършващ елемент за интериорния дизайн, благодарение на своя безупречен дисплей, уникална визия и първокласна естетика, които ги отличават от конвенционалните. Тази серия е специално създадена, за да пасне на всеки дом, като му придаде по-софистицирана, модерна и луксозна атмосфера. Прилепващ, плътно до стената, разработен с изключително тънка рамка, Gallery телевизорът не е обикновената черна техника. Едно от основните му предимства е арт функцията му, чрез която се превръща в картина на стената – по този начин потребителите могат да се насладят на избрано от тях изобразително изкуство, което да краси стената, сливайки се с обзавеждането.

Интериорни и продуктови дизайнери едновременно разказват защо подобен дизайн е толкова нужен за потребителското изживяване и за развитието на сферата като цяло. Карим Рашид, известният дизайнер, описан като „Най-известният индустриален дизайнер в цяла Америка“, е от специалистите, които си сътрудничат с LG за телевизора Gallery Design. „Иновациите и технологиите са в симбиоза с дизайна, те не са неотделими. „LG Gallery е много красив … не изглежда съвсем като телевизор, няма го този вид нахлуване на голям предмет във всекидневната ми.“, споделя той Карим Рашид, индустриален дизайнер.

Допълнително предимство за серията е и изключително лесното монтиране. Може да се монтира със специално проектирано окачване за стена, което прилепва телевизора плътно към стената. Телевизионните кабели също могат лесно да бъдат скрити, така че интериорът да изглежда изчистен и подреден.

В пълна хармония с изчистения и естетичен дизайн на Gallery серията, LG предлага на потребителите си и комбинация с перфектния саундбар – минималистичният, но мощен саундбар G1 на LG е перфектният партньор на телевизорите от серията Комбинацията от завладяващ звук и елегантен дизайн подсилва зрителското изживяване от развлекателното съдържание, както и интериора на дома.