Connect with us
LG_monitors_event_4

ЛЮБОПИТНО

LG представи своите нови гейминг монитори

Новите монитори на LG Electronics идват в няколко различни модела: Ultra Wide, Ultra Gear, Ultra Fine/UHD и PC Monitor.

LG представи своите нови гейминг монитори

LG Electronics представи своите нови гейминг монитори на специално събитие, на което присъстваха журналисти и фенове на гейминга. Заедно с партньорите си от Pulsar и популярни геймъри от Pakta, LGдемонстрира способностите на новите монитори.

Богатата серия от продукти на LG беше представена от представители на LG Electronics България и Pulsar. Димитър Стефанов откри събитието и разказа повече за продуктовата гама и целите, които LG си поставя с новата серия продукти, Петър Стойнев разкри подробности за спецификациите и цветовото изразяване на новите монитори, a Мартин Иванов, даде ценни насоки как Multi-taskingфункциите на продуктите могат да дадат още повече на потребителите.

Петър Данчев от Pulsar, отдели внимание на ключовите функции на новите монитори, когато става дума за гейминг. Накрая момчетата от Pakta изпробваха заедно с публиката възможностите на новите гейминг монитори и направиха истинско шоу за присъстващите.

Новата серия монитори на LG

Новите монитори на LG Electronics идват в няколко различни модела: Ultra Wide, Ultra Gear, Ultra Fine/UHD и PC Monitor, които комбинират доброто качество на картината с бързата скорост, за да предоставят невероятно преживяване на любителите на игри. Всеки един от тях позволява на потребителите да се наслаждават не само на гейминг характеристиките им, но и в миг да ги превърнат в незаменим съюзник в офиса, когато става дума за обработка на изображения, видео, схеми и др.

Мониторите имат различна насоченост в зависимост от моделите и същевременно с това могат да съвместят няколко функции в едно. Ultra Wide се вписва идеално в офис среда благодарение на своя дизайн, възможността за работа на екрана Picture by Picture, както и на техническите си характеристики, които позволяват отлична обработка на звук, картина и възможността за MOBA, Adventure, Racing и др.

UHD или т.нар. Ultra Fine монитори са изключително подходящи за дизайнери. Освен това обаче, осигуряват 4K HDRконзола за геймърите и са идеални за мултимедийни цели.

Професионалните геймъри и ентусиасти могат изцяло да разчитат на модела Ultra Gear, който ще отговори на всички техни изисквания и много повече, с качеството на цветове, разделителна способност и кристална картина, които ще направят гейминг преживяването наистина незабравимо.

Всеки, който има нужда от перфектният офисен монитор, със сигурност ще получи Dynamic Action Sync, Black Stabilizer, Crosshiar и Game mode, залагайки на PC монитора на LG. Добавената му стойност се удвоява от това, че той с лекота може да покрие и нуждите на мейнстрийм гейминга, като се превръща в перфектната машина за всеки, който иска да съвмести 2 в 1.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

565
Confirmed
22
Deaths
42
Recovered

София В момента

Новини от ЛЮБОПИТНО