Колин Фарел е частен детектив в тийзъра на Apple TV+ за “Sugar”

Снимка: APPLE TV+

Сериалът, чиято премиера е на 5 април, разказва за изчезнала жена и дълго пазени тайни

Apple TV+ пусна първия тийзър на “Sugar”, мистериозен трилър с участието на номинирания за Оскар Колин Фарел.

В тийзъра Фарел е в ролята на Джон Сугар, частен детектив, нает да намери липсващата внучка на легендарния холивудски продуцент Джонатан Сигъл. Докато се рови по-дълбоко в случая, Сугар разкрива дълго пазени тайни в семейството на Сигъл.

„Още един прекрасен ден в Калифорния. Тук съм един от добрите момчета. Но добро и лошо могат да бъдат в очите на наблюдателя“, казва Фарел в началото на тийзъра.

С напредването на видеото става ясно, че търсенето на Сугар е изпълнено с препятствия. Различни хора се опитват да го разубедят да продължи да търси изчезналата жена.

„Както веднъж казаха, „обърнете света наопаки и всичко, което е разхлабено, пада в Лос Анджелис“. Сега, след толкова време, започва ли това място да ме обръща с главата надолу?“, пита Фарел в края на тийзъра.

“Sugar” е вторият телевизионен проект, в който участва Фарел. Той ще повтори ролята си на Пингвина в спин-оф сериала на Батман за HBO Max.

Освен Фарел, в звездния актьорски състав са включени Кирби Хауъл-Баптист, Ейми Райън, Джеймс Кромуел, Ана Ган, Денис Ботицирис, Нейт Кордри, Сайдън Чандлър и Алекс Хернандес.

Създател на сериала е Марк Протосевич, а режисьори са Фернандо Мейрелис и Адам Аркин.

“Sugar” ще дебютира на Apple TV+ на 5 април с първите два епизода. След това ще има по един нов епизод всеки петък до финала на 17 май.