„Изгубени във Флоренция“ ще отведе зрителите на FilmBox на романтично пътешествие

Филмът разгръща историята на Ерик, който оставя всичко зад гърба си и заминава за Флоренция.

Зрителите на FilmBox ще се впуснат в едно романтично пътешествие из малките и очарователни улички на Флоренция тази събота от 22:00 по FilmBox. „Изгубени във Флоренция“ ще развълнува със спиращи дъха гледки от Флоренция и приключенската история на един американец там.

Филмът е режисиран от Еван Опенхаймер и проследява историята на Ерик (Брет Далтън), който след преживяна лична трагедия решава да остави всичко зад гърба си и да замине за Италия при братовчедка си Анна (Стана Катич). Във Флоренция се запознава с красиво момиче и се увлича по спорта калчо сторико (calcio storico), уникален за района. С елементи на футбол, ръгби и борба, спортът привлича вниманието на Ерик, но по-късно разбира, че трябва да положи доста усилия да убеди отбора и треньора, че в спорта няма националност. Как Ерик намира приятелство, любов и чувство за цел в магичния град зрителите могат да разберат тази събота от 22:00 по FilmBox.

Изгубени във Флоренция“ разглежда темите за себепознанието, културата, новите преживявания и любовта. Флорeнция се превръща в нещо повече от фон на историята – градът става герой сам по себе си, карайки зрителите да се влюбят в италианските исторически улици, емблематични забележителности и живописни пейзажи.

Изгубени във Флоренция“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.