Investigation Discovery с нова смъртоносна поредица – „Подмамени да убиват“

Copyright: WBD

В премиерния епизод „Изстрел в мрака“ капитанът на пожарната Робърт Пойнтър и младата му съпруга Чейси се наслаждават на идиличен живот в Ройс Сити, Тексас.

Тяхното спокойно ежедневие е разбито, когато драматична физическа трансформация води до изневяра и убийство.

Премиерата на „Изстрел в мрака“ е в петък, 2 февруари, от 22:00ч. по Investigation Discovery.

Какво да очакваме в следващите епизоди:

„Обречени убийци“ – 2 февруари, от 23:00ч. по Investigation Discovery.
Когато самотната майка Линда Дам изчезва в Лафайет, Колорадо, полицията получава анонимно обаждане с информация къде да намерят тялото ѝ и кой е нейният неочакван убиец. Колко още тайни крие случая?

„Лъжец на плажа“ – 9 февруари от 22:00ч. по Investigation Discovery
Коста и Лиза Фотопулос са влиятелна двойка от Дейтона Бийч през 1989 г. Коста притежава бар и наема знойната Дейдре Хънт като сервитьорка. Голяма доза алчност и съблазън водят до гореща афера, смъртоносно посегателство и записано на видео убийство.

„Убийства за силни усещания“ – 9 февруари от 23:00ч. по Investigation Discovery
Изгоряла кола с труп в багажника и скрита камера за изтезания разтърсва град Спийдуей, Индиана. Ужасяващото убийство се случва в Тексас, а детективите се страхуват, че заподозрените им са прекосили щатските граници и ще ударят отново, ако не бъдат спрени.

„Доброто момиче“ – 16 февруари от 22:00ч. по Investigation Discovery
Наскоро овдовялата Джани Балард е намерена брутално убита в дома си в Литъл Рок. Полицията подозира, че престъпниците са били с намерение за обир, но нещо страшно много се е объркало. Но когато детективите научават, че съпругът на Джани ѝ е оставил значително имущество, списъкът им със заподозрени се стеснява.

„Пазителят на моя брат“ – 16 февруари от 23:00ч. по Investigation Discovery
В предградието Бъфорд на Атланта Джордж и Тиа Янг отглеждат заедно тримата си сина. Когато приятелят на Джордж от детството му, Тим Лий, се мести в града, Джордж му предлага да остане при него и семейството му. Скоро след това зловещо изкушение води до хладнокръвно убийство.

Убийство върху моята бинго карта – 23 февруари от 22:00ч. по Investigation Discovery
През нощта полицаи реагират на пламнал домашен пожар в малкото градче Алпена, Мичиган. Когато пожарникарите гасят пламъците и намират тяло с прободни рани, разследването на пожара се превръща в разследване на убийство.

Лудо убийство  – 23 февруари от 23:00ч. по Investigation Discovery
След бурен любовен роман в университета на Кентъки, Майкъл и Елизабет се женят в рамките на една година след запознанството си. Но смъртта е решила да ги раздели по-рано от очакваното, когато тялото на Майкъл е открито на местното голф игрище.

Поредицата е продуцирана от eOne за ID.

Новият сериал от 8 части „Подмамени да убиват“ е с премиера на 2 февруари от 22:00 ч. по Investigation Discovery.