Connect with us
D4dgpamU0AAhMOk

ЛЮБОПИТНО

Instagram обмисля да скрие броя на харесванията на снимките

Само човекът, споделил снимката, ще може да вижда броя на харесванията.

Instagram обмисля да скрие броя на харесванията на снимките

Instagram обмисля да скрие броя на харесванията на снимките, така че аудиторията да не може да вижда колко души са харесали точно определена публикация, пише The Verge. 

Все още неактивното нововъведение е забелязано от програмиста Джейн Йонг. По думите ѝ към теста е обяснено, че Instagram иска „вашите последователи да се фокусират какво споделяте, а не колко харесвания е събрала публикацията“. Само човекът, споделил снимката, ще може да вижда броя на харесванията.

Instagram твърди, че засега не е изпробвала нововъдението. „Към този момент не изпробваме това, но търсенето на начини да понижим напрежението в Instagram е нещо, за което винаги сме мислели“, гласи становището на социалната мрежа по темата.

Подробностите за плановете на Instagram идват само дни, след като кабинетът на британския комисар по информацията препоръча социалните мрежи да предложат възможност за изключване на някои опции, като например харесванията, които поощряват потребителите да продължат да публикуват.

Агенцията иска забрана на тези опции с цел безопасността и запазването на личното пространство на най-малките потребители на социалните мрежи.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

1 Comment

1 Comment

  1. преди Росен Димитров

    19.04.2019 at 22:16

    Добро решение

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

422
Confirmed
10
Deaths
20
Recovered

София В момента

Новини от ЛЮБОПИТНО