Insider с водещ Бисер Варчев започва от 2 юни по Bloomberg TV Bulgaria

INSIDER-PR

Какво движи капиталовите пазари, какво следят, как мислят и как действат трейдърите – това е във фокуса на новото предаване Insider с водещ Бисер Варчев, което започва от 2 юни по Bloomberg TV Bulgaria. Всяка неделя от 20:00 часа Бисер Варчев ще анализира и коментира с интересни събeседници най-горещите борсови теми – ключови сделки,  изненадващи движения и фактори, които ще оказват влияние върху решенията на инвеститорите.

„Insider е предаване за трейдъри, направено от трейдъри. В него ще представим борсовия свят с поглед отвътре и ще покажем какво движи пазарите директно от сърцето на финансовия свят –  Лондон и Ню Йорк. Горещите теми на деня ще бъдат пречупени през мисленето на про-трейдърите, формиращи тенденциите на световните фондови и борсови пазари, с коментари от мен и моите гости – инсайдърите на финансовия свят“, казва Бисер Варчев.

Бисер Варчев е професионален финансов трейдър, инвеститор и фонд мениджър. Има богат опит в корпоративната сфера, основател и президент на редица финансови компании, и сред най-успешните финансови трейдъри у нас. Бисер Варчев е и активен лектор в България и Великобритания. Той води професионални курсове и уебинари по трейдърство, където споделя безценния опит, който е натрупал на финансовите и капиталови пазари.

Не пропускайте Insider с Бисер Варчев – от 2 юни, всяка неделя, от 20:00 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *