Connect with us
Google-Play-Movie-TV

ТЕЛЕВИЗИЯ

Google подготвя безплатни филми в Play Movies & TV

Приложението съществува от няколко години, но не е особено популярно заради голямата конкуренция на стрийминг услуги онлайн.

Google подготвя безплатни филми в Play Movies & TV

Google ще пусне множество безплатни филми и телевизионни предавания. Това откриха разработчиците от XDA Developers в документацията на приложението за Android Google Play Movies & TV.

Приложението съществува от няколко години, но не е особено популярно заради голямата конкуренция на стрийминг услуги онлайн. Видно техногигантът се надява да промени това с голямо количество безплатни заглавия.

Разработчиците от XDA Developers се открили бележки в кода на последната версия – 4.18.37, които говорят за „стотици филми“.

Разбира се, пускането им безплатно ще бъде придружено от реклами. Според разработчиците новата версия на приложението се очаква много скоро – по-всяка вероятност от Google ускоряват работата по него заради пандемията от коронавирус.

Какви ще бъдат заглавията не е ясно, но обичайно подобни услуги са съставени основно от по-стари филми и сериали.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от ТЕЛЕВИЗИЯ