Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Новите участници внасят своя колорит в предаването от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Ясновидката на Берлускони, носителка на „Златният Орфей“, най-желаният мъж в България, грациозна дама, която съчетава арабска и европейска естетика и треньорът, работил с най-добрият баскетболист в света се впускат в гореща надпревара в „Черешката на тортата“. От понеделник до петък в 20:00 ч. звездната компания ще споделя откровени мисли и вкусна храна в кулинарното риалити, в което ще бъде горещо, ексцентрично и много вкусно. В битката за отличието „Най-добър домакин“ влизат гадателката Теодора Стефанова, баскетболният треньор Людмил Хаджисотиров – Удо, дизайнерката Анжелика Раджаб, певицата с неповторим глас и енергия Петя Буюклиева и мъжът, отнесъл най-много дамски въздишки пред телевизора – Виктор Стоянов.

Интригуващата седмица в понеделник (22 януари) от 20:00 ч. открива жената, която умее да гледа напред в бъдещето – Теодора Стефанова. Световноизвестната ясновидка пристига за участието си в предаването директно от Милано, за да поднесе на своите гости италианска вечеря за ценители. Ясновидката на Берлускони ще сподели със зрителите как се е сдобила с дарбата си, която й помага да гради успешна кариера в множество италиански предавания. Ексцентричната дама, която живее със съдбите на хората, ще готви с цели двама помощници и ще посрещне звездната си компания с водопад от думи. Какви са прогнозите на Теодора Стефанова за бъдещето и с какво е впечатлила партньорите на Камерън Диас и Зоуи Салдана, не пропускайте в „Черешката на тортата“.

Вечеря за шампиони в приятна домашна обстановка с традиционни български ястия ще предложи във вторник (23 януари) известният баскетболен треньор Людмил Хаджисотиров – Удо. Влюбеният в оранжевата топка спортист ще сподели как от професионален играч в Америка е решил да направи преход към треньорската кариера в България и какво е да тренираш баскетболната звезда Никола Йокич. Носителят на награда за най-добър треньор по баскетбол ще разкаже за семейството и за кариерата си, а един от гостите ще влезе в ролята на интервюиращ. Десертът по рецепта на София Лорен ще плени компанията му, но дали всички ще бъдат доволни?

Искрена кулинарна вечер, гарнирана с много истории и малко външна помощ ще предложи на зрителите красивата Анжелика Раджаб в сряда (24 януари). Дизайнерката със собствен бранд, която се занимава професионално с PR и маркетинг, е избрала интересно меню с арабски привкус, а основното й ястие ще бъде приготвено директно пред гостите от професионален шеф готвач. Грациозната дама ще сподели с компанията си за емоционалната среща с нейния баща, което ще провокира един от гостите на масата да направи неочаквано признание. Вкусното шоколадово изкушение за десерт ще изненада приятно звездите, но ще успее ли Анжелика Раджаб да спечели одобрението на кулинарния критик на масата?

Винаги ексцентричната и различна Петя Буюклиева се впуска в истински кулинарен маратон с богато меню с морски изкушения в четвъртък (25 януари). Устремена към победата, тя ще демонстрира сериозна подготовка и впечатляващи кулинарни умения. Шармантната дама ще посрещне гостите си в своя дом, където ще представи многобройните си награди, включително приза от конкурса „Златният Орфей“. Петя Буюклиева ще се качи на кулинарната сцена, където ще готви енергично и с фантазия. Гостите ще бъдат като своеобразно жури, а звездната певица ще говори и ще пее, както само тя може. Тематичният музикален подарък със специалното участие на съпруга на изпълнителката на финала на вечерята ще предизвика сълзи в очите.

Романтикът секссимвол Виктор Стоянов отваря вратите на дома си за зрителите на „Черешката на тортата“ в петък (26 януари). Бившият фитнес инструктор ще покаже какво съдържа домашният му хербарий и ще сподели защо в апартамента му има пиано. Галантният мъж ще готви с вратовръзка и риза, а изненадата за гостите му ще бъде домашна пица. Със свежо чувство за хумор и самоирония, изкусителят ще бъде изобретателен и ще ползва уникална точилка, а шеф Манчев ще се сдобие с титлата доктор. Какво е първото нещо, което го е научила да готви майка му като дете и какви съобщения е получавал от феновете си? Каква специална изненада ще получат неговите гости и кой ще грабне плакета на „Черешката на тортата“, не пропускайте следващата седмица в кулинарния формат.