FilmBox представя завладяваща криминална драма този уикенд

Филмът „Измамникът“, базиран на реални събития ще привлече вниманието на всички

FilmBox изпраща месец август с вълнуващ криминален трилър. Тазседмичният акцент в програмата на FilmBox е филмът „Измамникът“, чийто актьорски състав събира талантливите Арманд Асанте, Талия Шиър и Марк Хамил, които заедно създават зашеметяваща продукция.

Зрителите могат да завършат седмицата си със спираща дъха кино вечер, която черпи вдъхновение от истинска история, а сюжетът е толкова динамичен, че ще впечатли дори тези с безгранично въображение. Вълнуващата продукция ще се излъчи тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Stars.

Историята в „Измамникът“ е базирана на живота на измамник на име Бари Минков, който е реална историческа фигура и един от най-умелите измамници. Самият той изиграва себе си в края на продукцията и спонсорира създаването ѝ.  Сценарист и режисьор на филма е легендарният Брус Колк – той успява да представи перфектно живота на прочутия измамник и пресъздава най-иконичните измами, извършени от него. Сюжетът грабва вниманието на зрителя, карайки го да бяга отвъд границите на възможностите на реалността и въображението.

Зрителите ще се потопят в динамиката на живота на младия предприемач Бари Минков (Джъстин Балдони). Бари изглежда като идеалния модел за подражание. Съвсем сам е успял да се издигне и да натрупа милиони, чрез на пръв поглед обикновената си фирма за почистване на килими.  Целият му живот изглежда като сбъдната американска мечта, до момента, в който тъмни тайни за финансовите му афери не започват да излизат на повърхността и животът му се преобръща. „Измамникът“ е история за човек, който бяга от корените си, за човек, който ще направи всичко, за да запази имиджа си на почтена личност и е готов на всяка цена да остане на върха. Дали това е възможно? Отговорът ще бъде разкрит тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Stars.

 

 „Измамникът“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.