Facebook помения визията на сайта и приложението, вижте как ще изглеждат

Facebook обяви плановете си за цялостен редизайн на все по-популярния си уебсайт. Промяната на уебсайтове не е необичайна, но редизайнът на Facebook е особено интригуващ, като се има предвид колко широко се използва сайтът и колко емблематичен е цялостният му външен вид – доминиран от сини тонове.

Facebook заяви, че синята лента с менюто за управление, която е част от сайта още от самото начало, ще бъде заменена от по-чист интерфейс и по-интуитивен. Ще бъде променен и нюансът на синия цвят, който ще бъде по-светъл.

Компанията е решила да постави по-голям акцент върху групите, което не е толкова изненадващо, като се има предвид, че Facebook все още се възползва от привидно безкрайни спорове в тях.

Facebook добавя, че новият дизайн ще бъде по-опростен и по-ефективен за потребителите. „Като цяло, ние улеснихме намирането на това, което търсите и стигнахме до най-използваните функции“, казват от компанията.

Facebook добави, че редизайнът на уебсайта ще започне през следващите няколко месеца.

Приложението Facebook, което се използва по-широко от уебсайта, също ще бъде облечено с цялостен нов дизайн.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *