“Есента на демона”: Нови мистерии и шокиращи разкрития в епизода този четвъртък

След завладяващото начало на криминалната поредица “Есента на демона” по NOVA, разследването се заплита още повече във втория епизод, който ще се излъчи този четвъртък от 22:00 ч.

Зловещото убийство на съдия Елдърова мобилизира полицията във Велико Търново. Аутопсията на жената ще разкрие шокиращи факти за миналото й, които ще озадачат криминалистите.

Мия Язова (Теодора Духовникова) ще се натъкне на зловеща улика на ключово място във Велико Търново. Разкриването на тайнствен олтар, свързан със средновековния демон Асмодей, ще прикове вниманието на профайлърката и ще я накара да престъпи забраните, за да разгадае стъпките на убиеца.

След аутопсията и обиска на кабинета на съдия Елдърова, информация от последните дни на живота й ще разтърси не само полицаите, но и нейните близки. Тъмните й тайни ще поведат разследването в нова посока, а проведените разпити ще хвърлят съмненията върху няколко потенциални заподозрени. Ще се стигне ли до арести?

Междувременно един от полицаите от търновската полиция ще се впусне в двойна игра, въпреки строгата заповед на Тороманов (Мариан Вълев) подчинените му да работят единствено с екипа си. Ще има ли успех това начинание? Към какви следи ще доведат всички събрани до момента улики? Ще направят ли крачка напред в полицията или ще се заплетат още повече в мистерията? Какво ще се случи с Филип Чанов след стрелбата на Царевец?

Не пропускайте отговорите на тези въпроси в епизода на “Есента на демона” този четвъртък, 23 февруари, от 22:00 ч. по NOVA!