Connect with us

DJ от ТОП 10 на Beatport ремиксира UNTIL THE NEXT TIME

ЗАБАВНО

DJ от ТОП 10 на Beatport ремиксира UNTIL THE NEXT TIME

DJ от ТОП 10 на Beatport ремиксира UNTIL THE NEXT TIME

Неговият римейк на класиката на Crystal Waters – „Gypsy Woman“ се задържа в Top 100 на специализираната платформа повече от година.

Половин година след като UNTIL THE NEXT TIME на продуцентското дуо Fabrizio Parisi и The Editor (Fa&Mi Music/MonoShake) завладя не само българския, но още гръцкия и британския радио ефир, един от най-утвърдените ремиксатори в света – Maurizio Basilotta, направи ремикс на трака. 

Basilotta, чиято продукция неотменно е в ТОП 10 на Beatport, е работил с едни от най-големите имена в денс музиката като Crystal Waters, Inaya Day, Chris Willis и лейбъли от ранга на Which Bottle?, Vamos Music, Tactical Records, No Definition.

Неговият римейк на класиката на Crystal Waters – „Gypsy Woman“ се задържа в Top 100 на специализираната платформа повече от година. В момента Maurizio Basilotta е в ТОП 100 на Beatport за Funky/Groove/JackinHouse продуценти за всички времена. 

Уникалният стил на Basilotta, който съчетава с лекота хаус/тек и фънк влияния, дава напълно нов живот на UNTIL THE NEXT TIME. 

Автори на музиката, текста и аранжимента на песента са Fabrizio Parisi и The Editor, а вокалите са дело на британеца Daniel Picknell, с когото продуцентите работят не за пръв път. The Editor вече има две песни – „Rescue Me“ и „Hear My Voice“, заедно с Daniel. Те излязоха през 2019 г. и получиха висока оценка и стотици хиляди слушания.

Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от ЗАБАВНО

BeFunky-Design
To Top