Д-р Аризона Робинс се завръща! “Grey’s Anatomy” е готов за 20-ти сезон

“Grey’s Anatomy” ще се завърне на 14 март, четвъртък, в 21:00 ч. по ABC и ще бъде достъпен за стрийминг на следващия ден в Hulu.

Емблематичният телевизионен медицински сериал “Grey’s Anatomy” е готов за своя 20-ти сезон, който ще започне следващия месец. За радост на многобройните фенове, една добре позната фигура ще се завърне в коридорите на болница Grey Sloan Memorial.

Създателите на шоуто обявиха, че актрисата Джесика Капшоу ще се завърне като д-р Аризона Робинс. Капшоу преди това се е появявала в шоуто в продължение на 10 сезона, участвайки в над 220 епизода, преди да напусне през 2018 г. Нейният герой, детски хирург, някога е била половината от една от най-обичаните двойки в телевизията, заедно със Сара Рамирес като Кайли Торес.

Връщането на Аризона – без нейния бивш партньор – със сигурност ще предизвика спекулации относно състоянието на връзката им.

Друг герой, който се завръща в обичаната поредица, е д-р Нико Ким, изигран от Алекс Ланди.

Нови попълнения в актьорския състав включват Натали Моралес, известна с ролите си в “Dead to Me”, “Parks and Recreation” и “No Hard Feelings”, която ще играе педиатричния хирург д-р Моника Белтран.

“Grey’s Anatomy” ще се завърне на 14 март, четвъртък, в 21:00 ч. по ABC и ще бъде достъпен за стрийминг на следващия ден в Hulu.