Connect with us
bloombergtv.bg-PR-640x480

РЕГИОНИ

Bloomberg TV Bulgaria с обновен уебсайт

Уебсайтът на единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria – www.bloombergtv.bg, вече има нов по-модерен и още по-функционален облик. Обновената уебстраница предлага още по-богато видеосъдържание, а потребителите могат да гледат както записи от предаванията, така и всичко, което се излъчва в ефира на телевизията в реално време.

Уебсайтът www.bloombergtv.bg продължава мисията на Bloomberg TV Bulgaria да предоставя на аудиторията актуална информация, качествени коментари и анализи от света на бизнеса. В секция „Bloomberg World“ всеки може да открие анализи и интервюта на световни експерти по актуални теми от световния Bloomberg LP. Раздел „Анализи“ е запазено място за разширени коментари по горещи теми, които вълнуват целия свят. На уебсайта може да гледате в реално време и специалната поредица студиа „COVID реалност“, където водещи икономисти, медици и лидери на мнение дават своите прогнози за това как ще продължим да живеем с новия коронавирус.

В случай, че не сте проследили всички подробности по актуалните въпроси, може да посетите секция „Ако сте пропуснали“. В Bloombergtv.bg ще откриете и специална селекция от статии, предизвикали най-голям интерес сред читателите, които попадат в категорията „Най-четени“. Секция „Графика на деня“ предоставя статистика от различни сектори и пазари в световен план, придружени с кратък анализ.

На обновения сайт може да откриете още новата поредица подкастове, които Bloomberg TV Bulgaria подготвя. Технологичният подкаст UpDate с Елена Кирилова е запазено място за всички новости от света на високите технологии, IT компаниите и дигиталния свят. В подкастa „Финанси на фокус“ ще намерите ценни съвети за банкирането от вкъщи, различните банкови продукти, онлайн кредитирането и още много други полезни теми, разгледани през призмата на потребителя.

Сайтът www.bloombergtv.bg е част от една от най-големите медийни групи на българския пазар Investor Media Group. Той е и един от най-бързо развиващите се, като само за последната година е увеличил уникалните си потребители с цели 224% по данни на Gemius към май 2020 година.

tvoetoinfo@gmail.com; +359896020004

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гледай TVOETO INFO TV

tvoeto info tv

Септември 2020

IN THE PALACE International Short Film Festival

15.09.2020 до 22.09.2020
Варна
Отвори картата
ФЕСТИВАЛ

Новото издание ще се проведе от 15 до 22 септември във Варна с богата програма и специални гости.

Още

road road

10 километра опашка на „Кулата“

ПОЛЕЗНО

деца деца

176 детски градини в София отварят врати

ПОЛЕЗНО

zoopark burgas zoopark burgas

Зоопаркът в Бургас отваря врати днес

РЕГИОНИ

coronavirus-1 coronavirus-1

В Пазарджик са потвърдени нови шест случая на COVID-19

РЕГИОНИ