Bloomberg TV Bulgaria с обновен уебсайт

bloombergtv.bg-PR-640x480

Уебсайтът на единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria – www.bloombergtv.bg, вече има нов по-модерен и още по-функционален облик. Обновената уебстраница предлага още по-богато видеосъдържание, а потребителите могат да гледат както записи от предаванията, така и всичко, което се излъчва в ефира на телевизията в реално време.

Уебсайтът www.bloombergtv.bg продължава мисията на Bloomberg TV Bulgaria да предоставя на аудиторията актуална информация, качествени коментари и анализи от света на бизнеса. В секция „Bloomberg World“ всеки може да открие анализи и интервюта на световни експерти по актуални теми от световния Bloomberg LP. Раздел „Анализи“ е запазено място за разширени коментари по горещи теми, които вълнуват целия свят. На уебсайта може да гледате в реално време и специалната поредица студиа „COVID реалност“, където водещи икономисти, медици и лидери на мнение дават своите прогнози за това как ще продължим да живеем с новия коронавирус.

В случай, че не сте проследили всички подробности по актуалните въпроси, може да посетите секция „Ако сте пропуснали“. В Bloombergtv.bg ще откриете и специална селекция от статии, предизвикали най-голям интерес сред читателите, които попадат в категорията „Най-четени“. Секция „Графика на деня“ предоставя статистика от различни сектори и пазари в световен план, придружени с кратък анализ.

На обновения сайт може да откриете още новата поредица подкастове, които Bloomberg TV Bulgaria подготвя. Технологичният подкаст UpDate с Елена Кирилова е запазено място за всички новости от света на високите технологии, IT компаниите и дигиталния свят. В подкастa „Финанси на фокус“ ще намерите ценни съвети за банкирането от вкъщи, различните банкови продукти, онлайн кредитирането и още много други полезни теми, разгледани през призмата на потребителя.

Сайтът www.bloombergtv.bg е част от една от най-големите медийни групи на българския пазар Investor Media Group. Той е и един от най-бързо развиващите се, като само за последната година е увеличил уникалните си потребители с цели 224% по данни на Gemius към май 2020 година.

Вижте още новини

Автор: Росен Димитров

tvoetoinfo@gmail.com; +359896020004

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *