Apple търси най-добрата нощна снимка

Apple-tarsi-nai-dobrata-noshtna-snimka

Apple обяви конкурс за всички любители на фотографията. Компанията търси най-добрите снимки направена с нощния режим на iPhone.

Снимките, които могат да участват в конкурса трябва да бъдат направени с iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max, съобщават на сайта си Apple.

Конкурсът започва днес и продължава до 29 януари. Снимки могат да бъдат публикувани в Instagram или Twitter, като се използват хаштаговете #ShotoniPhone и #NightmodeChallenge.

Победителите в конкурса ще бъдат петима, а кои са те ще стане ясно на 4 март 2020 г.

Снимките на победителите ще бъдат използвани за уебсайта на Apple и неговия акаунт в Instagram и потенциално използвани в дигитални кампании и магазини на Apple. Участници в конкурса могат да бъдат любители на снимките от цял свят.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *