Андреа Банда Банда е новата водеща на „Вечерното шоу“ по БНТ

Интернет звездата поема щафетата от Георги Любенов на 8 февруари.

Едно от най-популярните лица в социалните мрежи и телевизионния ефир – Андреа Банда Банда – е новата водеща на „Вечерното шоу“ на Българската национална телевизия. „Вечерното шоу“ се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1, като Андреа Банда Банда поема ролята на водеща от Георги Любенов на 8 февруари.

„Приемам това предизвикателство с ентусиазъм и професионално любопитство. Форматът, който Георги Любенов е започнал, се запазва, различното е подходът към интервютата. Имам идеи, които не са типични за българския ефир, ще вървя със своето темпо и ще експериментираме, надявам се да положа основите на нещо различно“, споделя Андреа.

„С радост предавам щафетата на Андреа Банда Банда – млада, талантлива и креативна. Още в началото на телевизионния сезон обещах, че поемам предаването за шест месеца и ето, че дойде времето на ротацията. Разбира се, интересните личности и техните истории продължават да бъдат мои гости в събота и неделя сутрин по БНТ 1“, казва от своя страна Георги Любенов.

Като водеща на „Вечерното шоу“ Андреа Банда Банда ще търси мост между поколенията, присъединявайки пред екрана на БНТ и традиционната аудитория, и младите в социалните мрежи. Зрителите на обществената телевизия познават Андреа Банда Банда с рубриката ѝ в специалните студиа на БНТ по време на световното първенство по футбол в Катар.

От 8 февруари, гледайте „Вечерното шоу“ с водеща Андреа Банда Банда – всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1