08:00 – 12:00 часа

Водеща: Силвия Домозетска

Петрич, Гоце Делчев, Разлог, Симитли, Струмяни са част от общините, в които е възможно електронно заявяване на т.нар. тротоарно право, чрез Портала за достъп до електронни административни услуги https://egov.bg – подробностите ще научим от експерт от Държавната агенция "Електронно управление"

Акция на Радио Благоевград по случай 85-та годишнина на Българското национално радио – пряко включване от центъра на Благоевград;

Виртуалните пътешествия – как да разгледаме Древен Иран, или да отидем на дайвинг сафари на Малдивите, или на палатка в Гренландия – и всичко това докато си седим у дома чрез социалните мрежи.

"Ретро карантина" или дежавю в сегашно време – как преди повече от сто години хората – у нас и по света, са били информирани за болестта, какво четем в печатните издания от тогава, загубили ли сме памет за кризите, през които е преминавало човечеството и как е излизало от тях – за всичко това разказва страницата "Ретро карантина".

Дима Костова за книгата „Винаги има решение“ от американката Марли Форлео, преведена на 29 езика, а Форлео е определяна като „една от най-влиятелните мислителки на новото поколение“.

25 януари освен ден БНР е и Световен ден на средствата за масова информация – на кои масмедии вярват младите хора днес – анкета.

Прочети още