„120 минути” стартира своя юбилеен 10 сезон по нетрадиционен начин

Всяка неделя, вече от 16:30ч. в повече от 120 минути

Най-гледаното публицистично предаване в България ще бъде повече от 120 минути. Юбилейният 10 сезон стартира тази неделя, 4 септември, вече в 16:30 ч. с уникални гости, вдъхновяващи истории и разширен екип на предаването.

Ексклузивно, водещият на предаването Светослав Иванов посреща първия креативен продуцент на “Стани богат” Колман Хътчисън. Той е човекът – жива история на световния формат. За първия милионер, който побеждава играта, за най-голямата измама в историята на шоуто, очаквайте един разговор, който ще предизвика не по-малко емоции от самата игра.  Интервюто е заснето в студиото на “Стани богат” и завършва с въпрос за един милион, който водещият Светослав Иванов, който е бил сценарист на шоуто през далечната 2005 г. ще зададе на Колман Хатчисън.

В първото издание за сезона, на “масата с часовника” ще седне и шеф Андре Токев. Разговор-изповед за престъплението, изкуплението и уроците, които следват след месеците, прекарани в затвора.

Стоян Георгиев ще се включи в „120 минути“ със своя рубрика всяка седмица, която ще носи характерния почерк на известния журналист. Той ще представя уникален поглед към най-актуалните теми от седмицата и заедно с водещия Светослав Иванов ще коментират социални, криминални, политически и лични истории , които могат да развълнуват зрителите.

Снимка: bTV

Кристина Газиева продължава да среща зрителите с разтърсващи истории за силата на човешкия дух в рубриката си „Спасените“ и да представя добрите практики и предизвикателствата  в сферата на образованието във „Влизаме в час“.

„Коментар на водещия“ продължава да бъде емблемата на “120 минути”, точно в 17ч. През следващите седмици екипът на предаването ще показва и света отблизо в знаковата рубрика “Роуминг”.

За десет години „120 минути“ се превърна във висок стандарт за обективна, чиста и критична журналистика, разпознавана от ексклузивни събеседници от целия свят. Най-ценното остава обратната връзка с голямата аудитория, която кани в дома си екипа на “120 минути” всяка неделна вечер – защото важните сте Вие.