Четири локации и повече участници в “Игри на волята: България”

Най-екстремното риалити започва тази събота в 20:00 ч. по NOVA

Тази събота (3 септември) от 20:00 ч. започва най-атрактивното риалити в ефира на NOVA – “Игри на волята: България”. В четвърти сезон битките ще бъдат много по-тежки, а изненадите за зрителите няма да спират. За първи път в историята на предаването племената ще влязат в оспорвана битка помежду си още със стъпването на Арената, а залогът за първото място ще бъде огромен.

Ексклузивно в студиото на “Здравей, България” продуцентът на предаването Витомир Саръиванов разкри, че в четвърти сезон на най-екстремното риалити всичко ще бъде по четири. Непозната досега локация с изключително сурови условия за живот ще посрещне участниците и ще се превърне в единствения начин да влязат в истинската игра. Въпреки трудностите, тя ще бъде примамлива за състезателите заради крайната цел, към която се стремят. Освен новата локация, една от изненадите в този сезон ще бъде и броят на участниците. В оспорваната надпревара за голямата награда от 100 000 лв. ще влязат повече претенденти от преди.

По време на гостуването си в Витомир Саръиванов представи и книгата – наръчник за победители “Готов за победа“. “На всеки човек, който би искал да участва в предаването, книгата би могла да бъде полезна. Вътре има раздели, свързани както с физическата и психическата подготовка, така и с правилното хранене. Разбира се, тази книга е полезна не само за хората, които искат да участват в “Игри на волята”, а за всички, които искат да подобрят живота си”, сподели той.

Участниците в четвърти сезон на „Игри на волята: България“, освен повече на брой, са и най-добре физически подготвените досега. Те са изключително разнообразни като персонажи. На Арената ще стъпи най-високият човек (215 см), участвал в риалити предаване, както и най-ниският участник (150 см). В битките ще се съревновават професионални спортисти, сред които бронзов медалист от Олимпиадата в Рио де Жанейро, професионален плувец, както и участник в най-тежкото предизвикателство от подобен вид – Ninja Warrior.

Въпреки изключително тежките битки, състезателите тази година успяват да намерят време за романтика, превръщайки четвърти сезон на “Игри на волята: България” в сезона на любовта. Сред участниците има настояща двойка, която влиза заедно в играта, бивши партньори, които кандидатстват независимо един от друг, но и двама души, които разгарят пламъка на любовта вътре във формата.

Четвърти сезон на “Игри на волята: България” ще представи много изненади, оспорвани битки и неочаквани обрати. Тази събота и неделя от 20:00 ч. зрителите ще се запознаят с новите участници и ще проследят първите сблъсъци на Арената. След това предизвикателствата продължават всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък – от 21:00 ч.