След драматичен дуел тази вечер още един участник ще напусне „Фермата“

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“

Осмият сезон на „Фермата“ по bTV е вълнуващо, но и непредвидимо приключение. Още на старта, след драматичен дуел, една от претендентките за голямата награда от 100 000 лева напусна предаването.

Милена Стефанова, трудолюбивата учителка от град Опака, си тръгна в събота вечерта след битка срещу силната, целенасочена хандбалистка Камелия Кузнецова. Въпреки че дори не успя да прекрачи прага на новия сезон, “Моста на времето”, участничката, възпитана в ценностите на старото време, се раздели с предаването с усмивка.

Довечера, 5 септември, от 20.00 часа, най-градивното българско риалити ще предложи на зрителите нови емоции и решаващи изпитания. След като половината участници влязоха във „Фермата“ в събота, днес към тях ще се присъединят останалите 14 герои. Сред тях ще бъдат шест жени от миналите сезони, включително две обичани победителки – яхтената стюардеса Ваня Илиева и многодетната майка Веселка Маринова. “Фермата” 8 ще посрещне и седем мъже, новобранци, между които се открояват баскетболист, полицай, агроном и диетолог.

Само някои от попълненията ще получат специален подарък: правото да влязат директно в стопанството. Останалите ще трябва да се впуснат в серия от битки, и да демонстрират съобразителност и издръжливост. Един ще отпадне, още преди да е минал през прага на „Фермата“ и да се е изправил пред предизвикателствата на селския живот.

Осмият сезон на предаването ще сблъска два отбора. “Стари герои” ще обедини ветераните от миналите сезони. Тяхното основно предимство ще бъдат опитът, търпението и стратегическото мислене. В “Нови надежди” ще влязат всички непознати на зрителите лица, нахъсани да се докажат. А всички заедно ще покажат дали модерните ценности могат да съжителстват със старите, традиционни разбирания.