Мария Силвестър е първата гост водеща в новото предаване „Дестинации“ по bTV

Първата „дестинация“ е островът на подправките и усмивките – Занзибар

Дестинации е новото туристическо предаване по bTV, което от 3 септември (събота) ще отвежда зрителите на вълнуващи и екзотични пътешествия по целия свят. Автор и водещ е запаленият пътешественик Атанас Лазаров, който всяка събота и неделя от 07:20 ч. ще представя едни от най-желаните дестинации в компанията на различни гост звезди.

„Дестинации“ ще разкрива традициите, културните особености и кулинарията на различни държави и народи по света. Първите епизоди от предаването ще отведат зрителите в Занзибар, където гост ще бъде очарователната Мария Силвестър.

Снимка: bTV

Наско и Мария ще посетят Мангровата гора и националния парк „Джозани“, ще се гмурнат в необятния подводен свят на острова, ще се срещнат с племе масаи и ще покажат къде е израснал Фреди Меркюри. Двамата ще запознаят зрителите и с мистичните кътчета на Занзибар и ще разкрият какви зловещи истории крие „Островът на затворниците“. Каква е тайната за дълголетие на местните и защо усмивката никога не слиза от лицето им – отговорите само в „Дестинации“ по bTV!

Не пропускайте да се насладите на едни от най-екзотичните места по света в предаването „Дестинации“ – от 3 септември, всяка събота и неделя от 07:20 ч. по bTV!