“Шоуто на Николаос Цитиридис” се завръща в ефира на bTV от 5 септември

Супер свежо, оригинално и все така забавно „Шоуто на Николаос Цитиридис“ се завръща в ефира на bTV този понеделник, 5 септември, точно в 22:30 часа. Очарователният Николас, бендът и целият екип на предаването са готови с нова порция първокласен хумор и вече нямат търпение да зарадват зрителите с „нещо смешно всеки ден“, каквото е мотото на новия сезон. И тази есен късното шоу ще продължава да забавлява и онлайн феновете си с нови страхотни дигитални епизоди на „По-късното шоу на Николас Цитиридис“, които ще са достъпни за всички веднага след ефир в you tube канала на шоуто и на bTVPlus.bg.

Още със старта на новия сезон в понеделник шоуто ще постави „точка“ на лятото с оригинална и повече от смешна дисекция на най-важните и забавни събития от последните месеци. Много смях и широки усмивки пред екраните ще предизвика и разходката на Николаос не с какво да е, а с “машина на времето“. В бъдещето, водещият ще открие, че „тъпите смешки“ са абсолютно забранени, но разбира се той ще оправи това.

„В крак с времето“ и без да пропуска комичния елемент „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще стартира кампания, в която някои от звездите на България ще споделят защо е важно да се гласува. Популярните лица ще разкажат пред камерата и какво им се е случило, когато не са гласували и дали са съжалявали за това.

Със старта на новия сезон „Шоуто на Николаос Цитиридис“ може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България. Предаването се реализира в съответствие с т.нар. “зелените практики” (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на „зелени практики” се сертифицира от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия повече от 10 години.

През лятото, за първи път в историята си, шоуто представи интерактивна изложба с весели фотографии подбрани от всичките му сезони досега. Изложбата включваше 26 уникални снимки с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Николаос и направи елегантен преход и с усмивка към новия му сезон.

Гледайте „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 5 септември всеки делничен ден от 22:30 ч. по bTV.