Шокиращо събитие открива премиерния пети сезон на „Братя“

Криминалната поредицата започва с екшън, тайни мисии и високо напрежение

Криминалната драма „Братя“ се завръща с финален пети сезон тази вечер от 22:30 ч. по NOVA. Микс от напрегнати сюжети, динамика на действието, постоянни обрати и многопластови образи ще видят зрителите в новите епизоди.

„Очаква ни много силен пети сезон и това ще проличи още в епизода довечера. Започваме с едно шокиращо събитие, което никой не е очаквал. То ще заложи много въпроси, чиито отговори предстои да търсим. Също така, зрителите ще научат как и защо Денис Топал се спаси от ареста в края на миналия сезон и какви обрати ще настъпят за всеки един от героите“, коментира продуцентът на един от най-успешните български сериали Краси Ванков за „Здравей, България“.

Поредицата се превърна в любима на публиката със своите 221 епизода, излъчени до този момент. А основните теми в нейната развръзка ще бъдат изкуплението, разплатата, осъзнаването и завръщането обратно към корените. Това е сезонът на истината – в него ще се разбулят всички тайни, дори и онези, които бяха потънали в мистерия в изминалите четири сезона.

„Лора преживя много, а драматичните събития преобърнаха цялото й същество. Сега идва с мир, което напълно отговаря на нейния характер. Положила е огромни усилия, за да започне на чисто и ще я видим доста по-подредена. Тя винаги е била човек на каузите, ще действа по много важна мисия от обществено значение“, споделя актрисата Йоанна Темелкова, чиято героиня ще се завърне в новите епизоди.

„Силно се надявам урокът, който Ива ще научи в предстоящия сезон, да е смирение и прошка. Защото тя това все още не го умее. Ива трябва да се справи с тежки ситуации, а те провокират промяна, за която изобщо не е готова. Ще разберем съществува ли човек, който изобщо може да я укроти и ще се справи ли със своята жажда за отмъщение“, разказва Искра Донова за образа си в „Братя“.

В следващия сезон зрителите ще видят любими звезди на българското кино, както и нови таланти. От екрана отново ще ни радват Владимир Михайлов, Христо Шопов, Алекс Иванов, Искра Донова, Неда Спасова, Йоанна Темелкова, Тодор Танчев, Стела Ганчева, Веселин Калановски, Мартин Димитров, Даниел Ангелов, Филип Гуляшки, Иво Йончев, Анастасия Левордашка, Анна Никол Климентова и други. Към екипа на „Братя“ се присъединяват и актьорите Даяна Ханджиева, Харалампи Аничкин, Калоян Катинчаров, Анна Махмурова и Александър Христозов.

Продуцент на сериала е Краси Ванков (Hidalgo Productions), чиято е и идеята за създаването на криминалната поредица. Режисьори са Любомир Печев, Атанас Бончев-Наката, Георги Димитров и Михайло Коцев. Композитор на саундтрака на сериала е Марио Балтаджиев.

Къде е Денис Топал, как ще се развият събитията за Александър Акарди и Радо Андреев след убийството на Гергана и с какви разследвания ще се заеме тандемът топ следователи от ГДБОП Черкезов и Давидова – не пропускайте да разберете в премиерния епизод на криминалната драма „Братя“ тази вечер от 22:30 ч. в ефира на NOVA!