Шеф Илиан Кустев напусна „Фермата“ 6

Fermata_Iliyan Kustev_napuska

Изненадващата победа на Стоян Маджаров в мъжкия елиминационен дуел бе посрещната с недоволство от почти всички участници във „Фермата“, които подкрепяха опонента му Илиан Кустев и бяха сигурни в победата му. Само с една точка разлика, гайдарят от Копривщица надви известния готвач и прекрати участието му в шоуто.

Отпадането на Илиан от надпреварата за 100 000 лева по-малко от месец преди финала разочарова многобройната му агитка, а някои от мъжете не успяха да скрият сълзите си. Стоян, който се закани да защити наранената си чест на Арената, успя да поведе в първата битка – коване на дървен мост, а след това показа и повече знания на въпросите за българските традиции и обичаи.

Опонентът му демонстрира бързина и издръжливост в следващите две предизвикателства и поведе във временния резултат. В решителната пета битка двамата се съревноваваха на дърпане на въже, като гайдарят се справи по-добре и извоюва победа в дуела с 8 на 7 точки.

Стоян влезе в сблъсъка обиден от думите на Кустев, че е безхарактерен и се закани да защити честта си на Арената. Той получи подкрепа и окуражителни думи от адвокатката Милена Станджикова, която коментира, че България има нужда от повече мъже като.

„Фермата е най-якото приключение в живота ми. На Арената всички ме подкрепяха – дори хората, които от кумова срама стояха зад Стоян. Сигурен съм, че с всички тях ще поддържам връзка до края на живота ми“, развълнувано каза Илиан, преди да напусне шоуто завинаги.

С отпадането си колоритният кулинар завинаги загуби шанса да се бори за голямата награда, с която се надяваше спаси ресторанта си, пострадал от пандемията.

„Сега просто ще трябва да си изработя парите – от утре започвам и до Нова година ще наваксам“, заяви самоуверено Кустев, който е готвил за световни знаменитости в някои от най-елитните европейски ресторанти.

В дейли епизода на „Фермата“ в понеделник вечер ще стане ясно дали гвардеецът Калоян Донков ще спази обещанието си към Стоян – ако се върне в стопанството, да го подкрепи при гласуването за избор на фермер на седмицата, както и кой ще бъде другият номиниран за ръководител на седмичните задачи.

Вижте още новини

Автор: Росен Димитров

tvoetoinfo@gmail.com; +359896020004

3 Comments

  1. Доволна съм,че един добър,достоен и истински стойностен,семеен мъж натри носовете на всички ,които се подиграваха с него,без да се замислят ,че има семейство и ще бъде унизен пред цяла България!А това недоразумение Калоян от Кокаляне наистина удари дъното!Една умна и интелигентна лъвица,каквато е Милена със сериозно обществено положение е много точна в изказа и много права !Възхищавам и се!Надя е най-големия интригант и манипулатор,освен,че е много злобна и завистлива жена!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *