ЛЮБОПИТНОТО

Четири премиери в Деня на Дисни на 26 декември по NOVA

The Incredibles 2

Любимият на малки и големи Ден на Дисни ще донесе празнична магия и коледно настроение на 26 декември по NOVA с цели четири премиерни заглавия. Истински приключения, големи открития и много забавни моменти ще осигурят търсенето на алтернативно измерение в „Гънка във времето”, изпитанията пред истинското приятелство в „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух”, новите приключения на семейство Пар във „Феноменалните 2” и пътуването на Клара към миналото в „Лешникотрошачката и четирите кралства”. Финалът е запазен за силната воля на едно момче, което безкрайно обича семейството си в „Железният Уил”.

Старт на Дисни маратона в 12:30 ч. ще постави премиерата на номинираната за „Оскар” анимация „Феноменалните 2”. Образът на супергероите е сринат и само добра кампания може да им върне предишния блясък. Хелън Пар е избрана да се превърне в новото лице на добрите, на които всички могат да разчитат. Тя е призвана да помогне на друг екип от супергерои, но за целта трябва да напусне семейството си, а Боб остава вкъщи, за да се грижи за децата. Всичко се проваля, когато нов злодей поставя в опасност целия свят. Но семейство Пар никога не бяга от предизвикателства. 

PRACTICE MAKES PERFECT – In the midst of battling the Underminer villain, Violet protects her family by throwing one of her most super force fields yet. Featuring Sarah Vowell as the voice of Violet, Holly Hunter as the voice of Helen, Craig T. Nelson as the voice of Bob and Huck Milner as the voice of Dash, Disney•Pixar’s „Incredibles 2“ busts into theaters on June 15, 2018. ©2018 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Празничната програма продължава с историята на Мег Мъри, нейният по-малък брат Чарлс Уолъс и техния приятел Калвин, които тръгват на бурна експедиция в търсене на баща им, който е световноизвестен физик в „Гънка във времето” от 15:00 ч. Създателите на „Красавицата и Звяра” и „Книга за джунглата” са претворили класическия роман на Маделин Ленгъл в приключение, което превръща децата в герои на своите родители, а Рийз Уидърспун, Опра Уинфри и Крис Пайн ще променят законите на физиката.

Третата премиера в Деня на Дисни ще срещне зрителите с „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух”. В 17:00 ч. Юън Макгрегър влиза в ролята, за която много деца копнеят – тази на момчето, което може да говори със своите играчки. Той, обаче, е изгубил пътя към приятелите си и към сърцата на съпругата и дъщеря си, но един истински приятел ще му помогне да си спомни колко ценно е приятелството.

Mackenzie Foy is Clara and Keira Knightley is the Sugar Plum Fairy in Disney’s THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS.

Празничната атмосфера ще допълни премиерният филм „Лешникотрошачката и четирите кралства”, който ще срещне зрителите с Клара и ще ги отведе на пътешествие в непознати земи в търсене на вълшебен ключ. В 20:00 ч. тя ще се срещне с управниците на три кралства, където цари мир и хармония, но в четвъртото властва тиранична господарка, която заплашва да започне война. В ролята на Клара зрителите ще видят младата актриса Макензи Фой, а приказния свят ще допълнят изпълненията на Кийра Найтли, Морган Фрийман и Хелън Мирън.

Вечерта ще завърши с обичаната и вдъхновяваща история в приключенската драма „Железният Уил” от 22:00 ч. Смъртта на баща му ще превърне младо момче в глава на семейството, което има проблеми. За да не загуби семейното имущество, Уил ще се впусне в опасно състезание с шейни теглени от кучета – той ще разчита само на своята силна воля и на верните си хъскита, а участието му се превръща в събитие.

Не пропускайте да станете част от вълнуващия свят на Дисни на 26 декември по NOVA.