Connect with us

Хотел ibis Styles отваря врати в Златни пясъци

МАРШРУТИ

Хотел ibis Styles отваря врати в Златни пясъци

Снимка: Красимир Кръстев

Хотел ibis Styles отваря врати в Златни пясъци

Хотелът се намира в близост до главната алея на курорта и е само на 100 метра от централната част на Златни пясъци.

Accor продължава да укрепва и разширява портфолиото си в Югоизточна Европа. Групата сключи франчайз споразумение с Валдемоса ЕООД за ребрандиране на съществуващия и наскоро реновиран хотел Roomer Hotel Golden Sands в курорта Златни пясъци, който ще бъде отворен под името ibis Styles през май 2021 г. 

„Югоизточна Европа е един от важните пазари за Accor, като ни предстои откриването на още много хотели и различни брандове през следващите години. Щастливи сме да си партнираме с Валдемоза ЕООД и с радост ще представим ibis Styles на българското Черноморие, в Златни пясъци, курорт, обичан от много български и чуждестранни туристи. Тази марка е известна по целия свят с това, че предоставя незабравими преживявания, благодарение на уникалните лайтмотиви и дизайн. Вече имаме над 550 хотела по света под бранда ibis Styles, като всеки от тях изненадва с привлекателен и първокласен дизайн, вдъхновен от уникална тема, разказана в интериора на целия хотел. Скоро гостите в Златни пясъци ще се насладят на това, когато бъде отворен ibis Styles Golden Sands Roomer Hotel“ каза Каталина Росу, Директор по развитието на Accor за Румъния, България, Република Молдова и Чехия. 

„Златни пясъци и българското Черноморие са много популярна туристическа дестинация, привличаща голям брой посетители от Румъния, Украйна, Полша, Германия и Великобритания. Само през 2019 г. курортът е разполагал с повече от 700 000 места за настаняване на туристи. Вярваме, че благодарение на сътрудничеството ни с Accor, въпреки настоящата ситуация на пазара, повече хора ще могат да открият истинската красота на крайбрежието и да прекарат перфектни почивни дни в хотел ibis Styles Golden Sands Roomer Hotel“ – коментира Томаш Краев, управител на Валдемоса ЕООД. 

Хотел ibis Styles, който скоро ще отвори врати в Златни пясъци, ще разполага с 90 стаи, ресторант с външна тераса, предлагащ местни и международни специалитети, и външен басейн, заобиколен от зеленина. Хотелът се намира в близост до главната алея на курорта и е само на 100 метра от централната част на Златни пясъци. Откриването е планирано за май 2021 г.

Continue Reading
Подобни новини...
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от МАРШРУТИ

BeFunky-Design
To Top