Connect with us
laptop

ТЕХНОЛОГИИ

Франция глоби „Apple” с над милиард евро

Властите в Париж са открили, че компанията е опитвала да подкопае бизнеса на независимите продавачи на дребно във Франция.

Франция глоби „Apple” с над милиард евро

Френските власти наложиха рекордна глоба на стойност 1,1 млрд. Евро на американския технологичен гигант “Apple” за неспазване на правилата за конкуренция спрямо дистрибуторите на дребно.

Властите в Париж са открили, че компанията е опитвала да подкопае бизнеса на независимите продавачи на дребно във Франция и е злоупотребявала с икономическата си сила, за което е била наложена огромната глоба.

През 2019 г. американският президент Доналд Тръмп увеличи митата върху вноса на френски сирена и вино в страната в отговор на заплахите на Париж, че ще започне да облага с данъци американските технологични компании, които оперират във Франция.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

422
Confirmed
10
Deaths
20
Recovered

София В момента

Новини от ТЕХНОЛОГИИ