Този четвъртък от 21:00 ч. в “Бригада Нов Дом” по bTV “нещата не просто вървят – те направо летят”, според гост-звездата в епизодаактьора Филип Аврамов.

Той ще се включи безрезервно в каузата на предаването и ще демонстрира завидна сръчност и умения в ремонтните дейности. Не за първи път, както става ясно, той ще боядисва стени, сглобява мебели, лепи плочки, пробива дупки, реди картини и ще влезе в ролята на професионален хамалин.

“Много е забавно с майсторите”, ще сподели шеговито Аврамов в най-позитивното предаване в телевизионния ефир. “Вие сте едни истински артисти, но на едно друго поприще” ще добави той, в израз на възторг от работата на бригадата. 

Обичаният актьор от театъра, киното и малкия екран ще помогне в ремонта на дома на малкия Кристиян (10 г.), който е бъдеща тенис-звезда, и неговата майка Мариела. Двамата живеят в общинско жилище, което тъне в мухъл и влага, всичко е старо и счупено, а повечето мебели са полусглобени, защото липсва “мъжка ръка”.

След намесата на неуморния Влади Караджов, очарователната Мария Силвестър, Филип Аврамов и цялата бригада, усмивката отново ще се върне на лицата на семейството, което не случайно ще възкликне на финала, че “Слънцето изгрява и в нашия дом”. 

“Чувствам се добре, когато помагам, защото все пак сме хора и не трябва да го забравяме”, ще сподели емоцията от участието си в предаването Филип Аврамов, а каква приятна изненада ще “спретне” той на Кристиян и майка му – зрителите на bTV ще разберат този четвъртък точно в 21:00 ч. по bTV.

You may also like

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *