„Фермата: Нишката на живота“ се завръща с нови правила, отборни битки и млади участници

Балерина, земеделец, актьор, експерт в борбата с финансовите измами и Мис България влизат на 4 септември в деветия сезон на предаването по bTV

След дълги и изтощителни кастинги 22-ма работливи, сърцати и изключително атрактивни мъже и жени ще влязат във „Фермата: Нишката на живота“. Всички те ще се върнат към корените си, ще създадат блага със собствените си ръце и ще се опитат да се преборят за голямата награда от 100 000 лева в предаването, което стартира на 4 септември от 20.00 часа по bTV.

В центъра на деветия сезон на най-българското риалити за първи път ще бъдат отборните битки, залагащи на екипния дух. Стопанствата ще се управляват по изцяло нови правила, а Арената ще прелива от емоции.

Актуалното издание събира по-млади участници, отколкото предишните сезони и отваря нова страница в историята на предаването, вплитайки вечните български традиции в динамиката на модерния свят. В следващите месеци 12 жени и 10 мъже ще трябва да създадат здрави нишки помежду си, да развият важни умения и да се впуснат в сблъсъци както със себе си, така и с конкурентите си.

Във „Фермата: Нишката на живота“ състезателите ще бъдат разпределени в два отбора и ще защитават мястото си в риалитито при коренно различни условия, които ще изпитат волята им и ще ги променят завинаги.

Сред участниците са:

  • Земеделци, свързани дълбоко с българската земя и природолюбители, които не могат да си представят живота в големия, шумен град.
  • Хора на изкуството, сред които актьор, режисьор и балерина.
  • Представители на модерните професии – експерт в борбата с финансовите измами и софтуерен инженер.
  • Една от най-красивите носителки на титлата Мис България, която ще смени короната с брадва.

Допълнителен колорит сред участниците ще внесе легендарната Баба Дешка, прочута от предишни сезони с пиперливия си език и ненадминатите си гозби.

Гледайте първия, напрегнат и силно емоционален епизод на „Фермата: Нишката на живота“ на 4 септември от 20.00 часа по bTV.