Тръгва коледен ретро трамвай

retro_vitosha

Коледен ретро трамвай тръгва в понеделник в София. Тази година пътуването се нарича „Коледна феерия – 2019”, като събитието ще бъде открито с изпълнения на вокална група към 38-о ОУ „Васил Априлов”.

Ретро трамваят ще стартира в 15 часа. По време на това вълшебно пътешествие всички малчугани ще срещнат дядо Коледа и Снежанка и ще получат подаръци

Атракционната мотриса ще пътува двупосочно.

На всеки кръгъл час ще тръгва от пл. „Възраждане” и ще спира на пл. „Македония“, пл. „Гарибалди”, пл. „Славейков”, бул. „Васил Левски”, УАСГ и пл. „Журналист“.

През работните дни (16, 17 ,18 и 19 декември) трамвайчето ще се движи от 15:00 до 19:00 часа, а в почивните дни (21 и 22 декември) – от 10:00 до 14:00 часа.

Поради капацитета на мотрисата в ретро трамвая ще бъде допускан само по един възрастен придружител с едно или повече деца, допълват от общината.

Oрганизатор на събитието e район „Средец” в партньорство с район „Лозенец“ и издателство „Колибри“.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *