Пандемия и избори. Две не просто важни теми, а теми, които се оказват взаимно свързани и повлияващи бъдещето. Говорим за тях в утрото на 24 февруари, ето какво ще чуете от 6 до 9.30 ч.:

БСП в поход към властта. На каква стратегия разчита столетницата и каква управленска програма ще представи пред избирателите за предстоящите парламентарни избори? Отговорите ще чуем от Корнелия Нинова, лидер на БСП и водач на листата в Пловдив.

Изненадваща и хаотична масова ваксинация срещу Covid-19. Безопасни ли са ваксините и какво трябва да знаем преди да вземем своето информирано решение? По темата ще говорим с професор Мариана Мурджева, ректор на Медицински университет-Пловдив и член на Националния ваксинационен щаб.

Какво мислят пловдивчани за ваксините и успяха ли да изтърпят дългите опашки пред имунизационните кабинети? А колко от тях ще се „престрашат“ да посрещнат март месец в заведения, които от тази дата отварят врати? Никола Николов ще ни представи мненията на пловдивчани.

Какви са загубите на собствениците на заведения от рестриктивните противоепидемични мерки до момента и готови ли са да посрещнат отново своите клиенти? Темата ще коментираме с Гаро Узунян, собственик на бар в квартал „Капана“.

В рубриката „ВЕЛИКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ“ на Пламен Асенов ще чуете първата част от историята за Томас Ман.

Преди всичко това – „Добро утро, ден!“. Гост тази седмица е Валери Кьорленски.

Прочети още