Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Не пропускайте развръзката тази седмица от понеделник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Публикувано

на

Опасни връзки, разобличени тайни и съдбовни решения ще подложат на тест героите във финалните епизоди от втория сезон на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. Ще успеят ли да се преборят с опасностите, които ги дебнат и ще се окажат ли по-силни от трудностите, които неизменно ги следват? Кои са тайните, които трябва да излязат наяве, не пропускайте да разберете тази седмица в сериал от понеделник до четвъртък от 20:00 ч.

Натискът на генералите върху Ленков е огромен. Те искат смъртта на Красимира, а Владимир се колебае как да постъпи в сложната ситуация. Той не може да позволи позицията му да бъде уязвена, същевременно новината, че има дъщеря, пробужда дълбоко скрити емоции у него. Изправен пред тежка морална дилема, Ленков ще трябва да вземе трудно решение за живота на Красимира и бъдещето на Мия. Останала ли е капка човечност у коварния Владимир, ще изпълни ли заповедта на генералите или ще се смили над жената, към която е изпитвал силни чувства в миналото?

Новината за постъпката на Екатерина не дава мира на семейството й. Марго, Филип и Константин не могат да повярват, че без угризения години наред тя е крила истината за Кера и ги е обрекла на нещастен живот, заради идеалистичните си убеждения. Поредно шокиращо разкритие от миналото ще провокира семейството да вземе крайно решение, за да покаже на Екатерина огромното огорчение, което е предизвикала с постъпката си. Какво е то и как ще реагира тя?

Напрежението в живота на Жаки също е на път да ескалира. Вдовицата ще бъде изправена пред съдбоносно и много опасно изпитание, което може да промени живота й изцяло. Ще се справи ли на пръв поглед крехката Жаклин с поредната трудност, която й поднася съдбата и ще получи ли подкрепа от близките си хора? Междувременно Бонка ще направи нов опит да се свърже с Марти, но с каква цел? Възможно ли е да иска отново да се сближи с внука си или друго тайно намерение се крие зад действията й?

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите във финалните епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица от понеделник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Advertisement BeFunky-Design
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

НАЙ-ЧЕТЕНИ