Тайните на „Ел Чапо“ се разкриват по bTV Action

El-Chapo-1-1

От 31 януари ефирът на bTV Action ще бъде завладян от хитовия криминален сериал – „Ел Чапо“. Зрителите ще могат да надникнат в живота на Хоакин „Ел Чапо“ Гузман – един от най-известните мексикански наркобосове. Почитателите на bTV Action могат да очакват един много вълнуващ сезон, изпълнен с екшън, забранени страсти и интриги.

Хоакин Гузман (в ролята Марко де ла О) е човек, който се опитва да си проправи път в нелегалния свят на наркотрафика, за това се представя на колегите си като Ел Чапо. Той се стреми да промени правилата на мръсния бизнес на всяка цена. Хоакин знае, че рискът да умре е изключително висок и трябва да намери  колумбийското капо – Пабло Ескобар, за да му предаде един тон стоки, иначе обратът ще бъде фатален.

Ел Чапо е любител на подземните тунелите и това се оказва неговият ключ за ескалиране на бизнеса с наркотрафика, защото успява да си намери начини да премине през границата на Мексико. В сериала участие ще вземат и актьорите Умберто Бусто, Алехандро Агилар, Родриго Абед, Диего Васкес.

Всичко върви перфектно, докато Хоакин не получава новината за смъртта на баща си. Дали времето работи в негова полза и как ще продължи животът на човек с постоянно надвиснала опасност над него? 

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *