Тази вечер излъчват последния епизод на „Теория за Големия взрив“

Звездите от култовия ситком „Теория за Големия взрив“, чийто последен епизод ще бъде излъчен тази вечер, коментираха по време на пресконференция края на сериала и бъдещите си планове.

Джим Парсънс, обичан от малки и големи в шантавия образ на Шелдън Купър, сравни финала на отличеното с десетки награди „Еми“ шоу с „ритуал на преход“ с необходимите сълзи и чувство за постижение.

За красивата Кайли Куоко, позната на редовия зрител като леко глуповата блондинка Пени, краят на поредица е свързан с усещането на задоволство и същевременно тъга. Актрисата споделя, че ще продължи да упражнява професията си, но планира и изяви като продуцент.

Кунал Наяр (Раджеш Кутрапали) заяви, че иска да работи както над американски, така и над индийски проекти.

Саймън Хелбърг (Хауърд Уоловиц) пък има планове да спи до късно, да прави музика и да продължи да се занимава с актьорство.

Припомняме, че последният епизод на „Теория за Големия взрив“ няма да трае традиционните 22 минути, а ще продължи един час.

Непосредствено след него ще бъде излъчено допълнително 30-минутно видео.

Филмчето носи името „Разбулване на мистерията: Сбогуване с Големия взрив“ и ще покаже пикантни подробности от снимачния процес на поредицата.

В ролята на водещи ще влязат Джон Галеки и Кайли Куоко.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *