Monday, May 27, 2019
Всичко, което ти трябва!


Тази вечер излъчват последния епизод на „Теория за Големия взрив“

Звездите от „Теория за Големия взрив“ говорят за края на сериала и бъдещите си планове.

By Росен Димитров , в СЛЕД РАБОТА , на 16.05.2019 Етикети:, ,


Звездите от култовия ситком „Теория за Големия взрив“, чийто последен епизод ще бъде излъчен тази вечер, коментираха по време на пресконференция края на сериала и бъдещите си планове.

Джим Парсънс, обичан от малки и големи в шантавия образ на Шелдън Купър, сравни финала на отличеното с десетки награди „Еми“ шоу с „ритуал на преход“ с необходимите сълзи и чувство за постижение.

За красивата Кайли Куоко, позната на редовия зрител като леко глуповата блондинка Пени, краят на поредица е свързан с усещането на задоволство и същевременно тъга. Актрисата споделя, че ще продължи да упражнява професията си, но планира и изяви като продуцент.

Кунал Наяр (Раджеш Кутрапали) заяви, че иска да работи както над американски, така и над индийски проекти.

Саймън Хелбърг (Хауърд Уоловиц) пък има планове да спи до късно, да прави музика и да продължи да се занимава с актьорство.

Припомняме, че последният епизод на „Теория за Големия взрив“ няма да трае традиционните 22 минути, а ще продължи един час.

Непосредствено след него ще бъде излъчено допълнително 30-минутно видео.

Филмчето носи името „Разбулване на мистерията: Сбогуване с Големия взрив“ и ще покаже пикантни подробности от снимачния процес на поредицата.

В ролята на водещи ще влязат Джон Галеки и Кайли Куоко.