„С Рачков всичко е възможно“ се завръща с втори сезон тази есен по NOVA

Най-забавното предаване в ефира ще изненада зрителите с нови игри и тематични епизоди.

Тази есен любимото шоу „С Рачков всичко е възможно“ се завръща в ефира на NOVA с много изненади, атрактивни гости и още повече смях. След безапелационния успех на първото издание на забавното предаване, любимият телевизионен водещ Димитър Рачков е готов да предизвика още български звезди да се впуснат в нови щури предизвикателства, с които гарантирано да забавляват себе си и зрителите в неделните вечери.

Много съм щастлив и нетърпелив за новия сезон на „С Рачков всичко е възможно“. Ние искрено се забавляваме в това шоу и вярваме, че това се вижда и от зрителите, а както знаете, усмивките и доброто настроение са заразни. За нас е важно да надграждаме всичко, което правим, затова и тази есен ще има много изненади, много нови игри и още повече смях. Ако можех да не съм водещ, щях да участвам във всяка игра на шоуто“, сподели водещият Димитър Рачков.

Вторият сезон на „С Рачков всичко е възможно“, който отново е продуциран от Джуди Халваджиян и Магърдич Халваджиян от Глобал Филмс, ще предложи нови вълнуващи игри, които ще допълнят забавните предизвикателства от сезон 1. Всяко от изпитанията отново ще бъде базирано на сценарни сюжети, които ще са в пълна тайна за участниците. Тази есен епизодите на шоуто ще бъдат с определена тема, свързваща всички гости в изданието. Всяка седмица пред Рачков ще се изправят 8 български звезди, които с чувство за хумор, доза смелост и без никаква суета ще се впуснат в игрите.

От септември зрителите на NOVA отново ще станат свидетели на уменията на известните личности да влизат в различни роли под големия наклон на Лудата стая и да покажат невероятните си способности да импровизират в тази среда. „Голямото клатене“ също ще изкара гостите от зоната им на комфорт, за да могат да покажат широките си искрени усмивки и да плачат до сълзи от смях. Танците, песните, музиката и задачите за бързо мислене и този сезон ще са част от най-веселите моменти на сцената.